«Αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου. Όταν τελείωσαν τα χρήματα, μας χαιρέτησε»

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση μετά το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του – «Εγώ ευθύνομαι που κοιμόμασταν χωριστά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σαν βόμβα έσκασε πριν από δύο μήνες περίπου η είδηση πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο τους

 

Η Ελένη Τσιριγκάκη, σήμερα για πρώτη φορά σπάει τη τη σιωπή της και σε μια άκρως συνέντευξη καταπέλτη, κάνει αποκαλύψεις στην εκπομπή #HappyDay και στην δημοσιογράφο, Χριστιάννα Κοχλατζή.

 

«Εγώ μπήκα σε αυτή τη σχέση με όλη μου την καρδιά, χωρίς να διεκδικήσω και χωρίς να ζητήσω τίποτα. Έδωσα λοιπόν λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου σε αυτή τη σχέση γιατί όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Από πλευράς μου υπήρχε αγάπη και έκανε οικογένεια συνειδητά», είπε αρχικά η Ελένη Τσιριγκάκη. 

Και συνέχισε: «Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχουμε πρόσβαση στα οικονομικά μου και με δική του πρωτοβουλία να προ εξοφληθούν υποχρεώσεις. Και πάνω στο σημείο που τελείωσαν τα χρήματα, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Η ανακοίνωση έγινε ως εξής “είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας”, ομολογώ ότι μου είπε ότι όλο αυτό δεν μου άξιζε».

«Αυτοί οι άνθρωποι ζουν μια περίοδο χρονική με μία σύντροφο, δεν μπορούν να εμβαθύνουν και για αυτό τον λόγο αυτοί οι άνθρωποι για εμένα πρέπει να το σκεφτούν πολλές φορές πριν κάνουν οικογένεια, πρέπει να κάνουν αυτοκριτική είναι κρίμα για τα παιδιά και τις συντρόφους τους», συμπλήρωσε η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Αναφορικά με αυτό που την πείραξε, όταν ο γνωστός τραγουδιστής της ζήτησε να χωρίσουν, η Ελένη Τσιριγκάκη εξομολογήθηκε: «Μου το είπε ο Γρηγόρης, αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι μου το είπε σε μια περίοδο που εγώ είχε φύγει από το νησί μου, από τους ανθρώπους μου, τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο και τώρα παλεύω με δύο κοριτσάκια μόνη μου. Πρέπει να παρακαλάω και να ζητάω χάρες μέχρι να σηκωθώ στα πόδια».

«Είμαι στο στάδιο της αποδοχής, είμαι καλά και πρέπει να το μεταδίδω και στα παιδιά μου. Ομολογώ ότι έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία γιατί το σώμα μου και η ψυχή μου έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Πριν ένα μήνα μου έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει το ψυγείο και την τηλεόραση, που εγώ είχα βάλει πλάτη μέχρι και για τον αέρα που αναπνέουμε και εκεί λες “Θεέ μου την πλήρωσα αυτή την επιλογή με το αίμα της καρδιάς μου, τι άλλο να κάνω;», συμπλήρωσε συναισθηματικά φορτισμένη η Ελένη Τσιριγκάκη.

Κλείνοντας η Ελένη Τσιριγκάκη τόνισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθουμε κοντά ως ζευγάρι. Μέσα στο σπίτι έχουν συμβεί πολύ χοντρά περιστατικά για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Από τότε που έμεινα έγκυος, δεν μέναμε μαζί, είχε την επιθυμία να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα και προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Συνέβαιναν περιστατικά και εθελοτυφλούσα. Έρχεται η στιγμή που πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και πρέπει να σταθείς στα πόδια σου».

 

 

 

Απάντηση στα όσα δήλωσε η πρώην σύζυγός του, Έλενα Τσιριγκάκη έδωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο και το #HappyDay.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας κάνω γνωστό, αν δεν σας είναι ήδη πως με την Ελένη έχουμε εδώ και δύο μήνες ένα συναινετικό διαζύγιο στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή της κόρης μας, όσο και ο,τιδήποτε άλλο αφορά το παιδί και εμάς.

Όσον αφορά αυτά που άκουσα από τη συνέντευξη που αφορούσαν τον γάμο μας ή τη σχέση μας με την Ελένη, θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι πρώτα από όλα πικρία. Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, ωστόσο άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ήμασταν 2 άνθρωποι που επί σχεδόν 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή κι ήταν δίπλα μου βράχος.

Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ. Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Αυτή λοιπόν η απόσταση σε συνδυασμό και με άλλα θέματα που προέκυπταν, με οδήγησαν στην απόφαση  να της μιλήσω, να της πω ακριβώς όλη την αλήθεια μου αλλά και πώς αισθάνομαι. Αν κάποιος αναρωτηθεί, γιατί δεν στήριξα την απόφασή μου να δημιουργήσω οικογένεια με την Ελένη, θα απαντήσω ότι τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω.

Να είστε σίγουροι πως δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση και για το ότι θα καλεστώ για δεύτερη φορά στη ζωή μου να είμαι σε απόσταση με το παιδί μου. Ένα είναι σίγουρο ότι η Ελένη είναι ένα καλόψυχο άτομο και μία εξαιρετική μητέρα. Κατανοώ, δε, απόλυτα τον δύσκολο ρόλο που καλείται να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή στο μεγάλωμα δύο παιδιών.

Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός, τόσο για την Ελένη, όσο και για μένα και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί. Θέλω να σας πω πως ό,τι λέω είναι από καρδιάς και γι’ αυτό δεν διστάζω ούτε να τσαλακωθώ, ούτε να παραδεχτώ τα λάθη μου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari