Τα ασταμάτητα ...γαλλικά της Σολωμού σε δημοσιογράφους και στον Mente Fuerte

«Έλα ρε π@@στη μου!» - Μαρία Σολωμού σε Mente Fuerte: «Να το λήξουμε εδώ, να κάνει ο καθένας τη ζωή του από τη νέα χρονιά» - «Γιατί είσαι τοσο μαλ@@@» - H απαντηση της Μαγγίρα - Έντονη διαφωνία Χριστοπούλου – Γραμμέλη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte με τους ίδιους ωστόσο να αρνούνται να δώσουν μια σαφή απάντηση στους δημοσιογράφους που κατά καιρούς τους ρωτούν για τη σχέση τους. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στις πρόβες για τα φετινά #MadWalk βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι φωτορεπόρτερ. Μεταξύ άλλων, και η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος ήταν εκεί κατά την αναχώρηση της Μαρίας Σολωμού.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο έχοντας μία πολύ έντονη αντίδραση. Είναι η δεύτερη φορά που εκνευρίζεται με δημοσιογράφο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. 

«Δεν ήταν καλό πάντως. Πρέπει να παραδεχτεί: ναι, είμαστε μαζί, τι θέλετε να ρωτήσετε; Για να τελειώνει εκεί το θέμα. Τσατίζεται που τη ρωτάνε» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας το απόσπασμα. «Πες: δεν έχω να πω κάτι. Μπες στο αμάξι, φύγε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

 
 

Το βίντεο σχολιάστηκε και από το #PrwinoMas, με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, να διαφωνούν έντονα, καθώς η μια δικαιολόγησε την ηθοποιό και η άλλη τάχθηκε κατά της στάσης της.

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και συνέχισε: «Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση». 

Η Έλενα Χριστοπούλου, με έντονο ύφος απάντησε: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις;».

«Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου. 

 
 

 

 

Mέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει ανά διαστήματα στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Mente Fuerte, αποδεικνύεται πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και πως η σχέση τους δεν είναι απλά φιλική. Σε ένα από τα τελευταία του βίντεο, τον βλέπουμε να τσακώνεται με την Μαρία Σολωμού εξαιτίας μιας παρατήρησης που της έκανε για την πολυλογία της.

«Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να κλείσεις το στόμα σου» λέει ο ράπερ.

«Έτσι μιλάνε σε μια γυναίκα; Έτσι μιλάνε σε ένα κορίτσι; Σε μια θεά; Σε μια αιθέρια ύπαρξη; Σε ένα ζουζουνάκι; Πως μου μίλησες; Ξανά πες το να σε κάνω τριμπ@@@@@λο» ακούγεται να λέει η Μαρία Σολωμού με τον ράπερ να της λέει πως δεν αντέχει άλλο την πολυλογία της.

«Δε λέω όμορφα πράγματα;» τον ρωτά η ηθοποιός με εκείνον να της απαντά, «Ναι αγάπη μου αλλά τα λες όλη την ώρα, δε σταματάς»

«Χωρίζω» ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να της δείχνει την πόρτα.

«Με διώχνεις; Ωραία, εντάξει φεύγω… Καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλές γιορτές να έχεις. Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά» λέει σε ένα άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού φωνάζοντας, «Φεύγω».

«Ωραία» απαντά ο Mente Fuerte εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τη Μαρία Σολωμού που του απαντά, «Ωραία είπες; Ωραία, αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ πέρα ήταν μια σχέση φιλική με προεκτάσεις… δεν είχε τέτοιες προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πια παρέα. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου.. Γειά σου Γιώργο, καλές γιορτές να έχεις».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο