«Γεννήθηκα σε ένα πένθος, ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή 10 ημέρες πριν γεννηθώ»

Μίνως Θεοχάρης: «Δεν χωράω σε καμία κατηγορία – Ζω τη ζωή μου με ελευθερία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Μίνως Θεοχάρης με αφορμή την παράσταση «Hedwig and the Angry Inch» μίλησε στο #ΠάμεΔανάη και στη Δανάη Μπάρκα περνώντας σε προσωπικές του εξομολογήσεις. Μίλησε για τον ρόλο του και δήλωσε πως όσο πιο βαθιά μπαίνει στις πρόβες συνειδητοποιεί ότι η Hedwig έχει πολλές πλευρές, παρόλο που μοιάζει με αλλόκοτο πλάσμα.

«Η Hedwig είναι ένα δώρο για εμένα, γιατί απαντά σε πράγματα που με έχουν βασανίσει στη ζωή μου. Όποίος έρθει να δει την παράσταση θα αναγνωρίσει κάτι βαθύ δικό μου. Δεν θεωρώ ότι έχω βρει τον εαυτό μου, όμως κάνω βήματα που με προχωράνε προς την κατεύθυνση του να είμαι πιο κοντά σε αυτό που είμαι. Σε εμένα αγαπώ την τρυφερότητα και την ενσυναίσθησή μου. Η οικογένειά μου με έμαθε να είμαι έτσι, επειδή ήταν όλοι τρυφεροί», δήλωσε.

«Έχω παράλληλες πορείες με το ρόλο που υποδύομαι. Ο ήρωας δεν προλαβαίνει να γνωρίσει τον πατέρα του και μεγαλώνει με τη μητέρα του. Γεννήθηκα σε ένα πένθος, γιατί ο βιολογικός μου πατέρας έφυγε από τη ζωή λίγο πριν γεννηθώ. Πήρα το όνομα του μπαμπά μου, όμως επειδή η μητέρα μου ταραζόταν με το όνομα Μηνάς με αποκαλούν όλοι Μίνω. Η ζωή του ρόλου που υποδύομαι συνδέεται με εμένα, γιατί ξεκινάει με ένα τραύμα και είναι από τα πλάσματα που δεν μπορούν να ενταχθούν εύκολα σε κατηγορίες».

Στη συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα και σημείωσε πως ζει τη ζωή του με ελευθερία, ενώ νιώθει πως δεν χωράει σε καμία κατηγορία.

«Αρνούμαι να αποφασίσω, δεν χωράω σε καμία κατηγορία. Ζω τη ζωή μου με ελευθερία και με συντονισμό σε αυτό που είμαι. Δεν τα πυρπολώ όλα. Έχουν γίνει βήματα για να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, γιατί ανοίγει διάλογος και υπάρχει ορατότητα. Τόσα χρόνια παλεύω να παρουσιάσω αυτό το έργο και δεν γινόταν. Με έχουν ρωτήσει άνθρωποι που τους έχω πάει το έργο «γιατί θες να το κάνεις αυτό;». Δεν συμφωνώ με αυτά που λέμε, ότι έχουμε μετακινήσει αλλά επί της ουσίας δεν τα έχουμε μετακινήσει».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, δεν ήθελε να φτιάξει Instagram γιατί φοβόταν πως θα ανοίξει ένα παράθυρο στη ζωή του.

«Είναι πιο σημαντικό στους πέντε ανθρώπους που θα με δουν βαμμένο, με τα τακούνια μου και θα πουν «θέλω κι εγώ να το κάνω!». Επικοινώνησε μία μητέρα, που το αγοράκι της έραβε και χόρευε. Έψαχνε κρυφά από τον σύζυγο της τρόπους να πάει το παιδί της κάπου. Απόρησα που υπάρχει ακόμα φόβος», δήλωσε.

Στον Μίνω Θεοχάρη αρέσει η τηλεόραση, όμως δεν θα έκανε παρουσίαση ποτέ. Για εκείνον ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι ένα παιδί και μάλιστα όταν το θελήσει έταξε στη Δανάη Μπάρκα πως θα είναι η πρώτη που θα το μάθει.

«Η γιαγιά μου η Σοφία μου έλεγε “δεν έχουν βγάλει ακόμη ένα αγαπόμετρο. Εάν υπήρχε θα έσπαγε, κανείς δεν θα χώραγε…”», είπε ο ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»