Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Θα δικαιωθώ. Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί»

  09/12/2022 12:55
«Θα δικαιωθώ. Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί»

«Θα δικαιωθώ. Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί»

  09/12/2022 12:55

Ο Στηβ Μιλάτος μιλά on camera για την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τον Στηβ Μιλάτο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 8/12 και ρωτήθηκε για τη δικαστική του περιπέτεια, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν μια Αγγλίδα, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο, τον κατήγγειλε για βιασμό.

Στις δηλώσεις του, ο Στήβ Μιλάτος ανέφερε πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί και πως περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία προκειμένου να μπορέσει κι αυτός να βγει να μιλήσει και να πει τη δική του αλήθεια.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δε μπορώ να πω πολλά πράγματα.

Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω πολλά πράγματα. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο.  Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”» είπε ο Στηβ Μιλάτος.

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας