O Nick Carter, των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη με αυτισμό

Το 2001, ο μουσικός φέρεται να προσκάλεσε τη 17χρονη στο tour bus, να της έδωσε αλκοόλ και κατόπιν να την κακοποίησε σεξουαλικά - Eπισημαίνει στη μήνυσή της, ήταν παρθένα και κατόπιν διαγνώστηκε με το σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, HPV

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μήνυση εις βάρος του Nick Carter, ο οποίος έγινε διάσημος παγκοσμίως ως μέλος του συγκροτήματος των Backstreet Boys, κατέθεσε μια 39χρονη αυτιστική γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι ο δημοφιλής Αμερικανός μουσικός την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 17 ετών. 

 

 

Τα όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου το φερόμενο θύμα είναι πράγματι σοκαριστικά: Η Shannon «Shay» Ruth περιέγραψε με δάκτυα στα μάτια πώς η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν από 21 χρόνια τη γέμισε με πόνο, σύγχυση, ντροπή και τάσεις αυτοκαταστροφής. «Όλα αυτά ήταν άμεση συνέπεια του βιασμού μου από τον Nick Carter,», είπε χαρακτηριστικά η 39χρονη. «Παρ' όλο που είμαι αυτιστική και ζω με την εγκεφαλική παράλυση, θεωρώ ότι τίποτε δεν είχε τόσο μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή μου όσο οι πράξεις και τα λόγια του Carter εις βάρος μου», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Στη μήνυση που κατατέθηκε εχθές, Πέμπτη, η καταγγέλλουσα περιέγραψε πώς το 2001, ενώ στεκόταν στην ουρά για τα αυτόγραφα μετά από συναυλία του συγκροτήματος, δέχτηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το πολυτελές πούλμαν με το οποίο έκαναν περιοδεία τα μέλη των Backstreet Boys. Όταν βρέθηκε μέσα στο tour bus, όπως ισχυρίζεται, ο Nick Carter της πρόσφερε ένα ποτό κόκκινου χρώματος, το οποίο ο ίδιος αποκάλεσε «χυμό VIP», όμως η ίδια κατάλαβε εκ των υστέρων ότι περιείχε αλκοόλ. O τραγουδιστής φέρεται τότε να τη διέταξε να του κάνει στοματικό σεξ, με την ίδια να υπακούει κλαίγοντας. Στη συνέχεια, όπως λέει, την οδήγησε σε ένα κρεβάτι, όπου συνεχίστηκε η σεξουαλική επίθεση. Η Shannon Ruth, όπως επισημαίνει στη μήνυσή της, ήταν παρθένα όταν συνέβη το περιστατικό, και κατόπιν διαγνώστηκε με HPV, ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που είναι πεπεισμένη ότι την κόλλησε εκείνος.

«Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι αποκάλεσε "καθυστερημένη σκρόφα" και μου άρπαξε με δύναμη το χέρι, αφήνοντάς μου μελανιές... Ο Nick Carter προσπάθησε να με τρομάξει για να σιωπήσω. Ήταν σκληρός και απειλητικός», είπε μεταξύ άλλων η 39χρονη στη συνέντευξη Τύπου της.

 

 

 

 

Μιλώντας στο #PageSix μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο δικηγόρος του Nick Carter χαρακτήρισε «τελείως αναληθείς» τους παραπάνω ισχυρισμούς. «Δυστυχώς, η κυρία Shannon Ruth χειραγωγείται εδώ και αρκετά χρόνια για να διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του, κατηγορίες που έχουν αλλάξει επανειλημμένα και σε σημαντικό βαθμό με το πέρασμα των ετών. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ένας καιροσκόπος δικηγόρος. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθεια στην καταγγελία, κάτι που αναμφίβολα θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το δικαστήριο», επισήμανε ο δικηγόρος του μουσικού.

 

Οι Backstreet Boys την εποχή της ακμής τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Κάρτερ. Το 2017 η Melissa Shuman, πρώην μέλος των Dream, ισχυρίστηκε ότι ο Nick Carter την πίεσε να συνευρεθούν σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22.

«Του είπα ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να κάνω σεξ. Του είπα ότι ήθελα να περιμένω μέχρι να παντρευτώ. Του το είπα ξανά και ξανά. Τότε εκείνος μου ψιθύρισε στο αυτί για να με πείσει: "μπορώ να γίνω εγώ ο σύζυγός σου"». Αναφορικά με τη συγκεκριμένη καταγγελία ο Nick Carter είχε απαντήσει ότι η Melissa Shuman δεν υπαινίχθηκε ποτέ όσο καιρό ήταν μαζί ότι συνέβη κάτι χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε υπενθυμίσει ότι μετά την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση είχαν ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί, εμφανίζονταν μαζί στη σκηνή και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της