Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, ούτε τηλέφωνο δεν θα είχα. Η κόρη μου μας συντηρεί»

  09/12/2022 09:52
«Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, ούτε τηλέφωνο δεν θα είχα. Η κόρη μου μας συντηρεί»

«Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, ούτε τηλέφωνο δεν θα είχα. Η κόρη μου μας συντηρεί»

  09/12/2022 09:52

Ντίνος Καρύδης: «Nτρέπομαι να το πω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Ντίνος Καρύδης έζησε τις πιο μεγάλες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου και είχε την τύχη να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στο ελληνικό περιοδικό #Λοιπόν. 

Ο ηθοποιός, μιλάει σε συνέντευξή του για τη ζωή του σήμερα που όμως δεν είναι και πολύ εύκολη όπως περιγράφει καθώς η σύνταξη που παίρνει, όπως λέει χαρακτηριστικά, είναι πλέον χαρτζιλίκι...

Πώς είναι αυτή η περίοδος για εσάς; Ποια είναι η καθημερινότητά σας;

Είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Έχω κατεβάσει τα ρολά με την τελευταία δουλειά που έκανα στο θέατρο, το τελευταίο έργο του Άντον Τσέχωφ. Έκανα τον θεατρίνο, έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, στην ηλικία μου δηλαδή. Αυτόν τον ξέχασαν μόνο του και μεθυσμένο στο θέατρο και αρχίζει να παίζει ρόλους δραματικούς. Είναι αρκετά δύσκολη η περίοδος για εμένα.

Εσείς αποφασίσατε να είναι αυτή η τελευταία παράσταση;

Ναι ήθελα να τελειώσω με το έργο αυτό. Ευτυχώς όμως, τη μεγάλη μου αγάπη που λέγεται σανίδι, την συνεχίζει η άλλη μεγάλη μου αγάπη που λέγεται Σμαράγδα Καρύδη, η κόρη μου. 

4398116283126441 smaragda karidi

 Είναι βράχος η Σμαράγδα δίπλα σας;

Ακριβώς αυτό. Έχω δίπλα μου τη σύζυγο μου που είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία. Η πιο δίπλα, που ντρέπομαι να το πω, είναι η κόρη μου που αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο για να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι, την έκοψαν και οι μεν και οι δεν. Η κόρη μου μας συντηρεί. Είδα και μια ταινία που γύρισε με τον Πάνο Κούτρα που είναι εξαιρετικός. Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Πρόκειται για την ταινία «Dodo» του Πάνου που πρέπει να την δουν όλοι. Το είδα 2 φορές και πραγματικά είναι αριστούργημα. Παίζουν η Σμαράγδα μου και πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί.

4398115098271028 2019 11 15 12 17 11 0026 NTINOS KARIDIS TZOYLIA ARGIROPOYLOY 14112019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας