Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πλευρά Φιλιππίδη απαντά για την κατάθεση σοκ της Εβελίνας Παπούλια

  08/12/2022 07:59
Η πλευρά Φιλιππίδη απαντά για την κατάθεση σοκ της Εβελίνας Παπούλια

Η πλευρά Φιλιππίδη απαντά για την κατάθεση σοκ της Εβελίνας Παπούλια

  08/12/2022 07:59

«Μήπως θέλετε να σας τα περιγράψω;» Η αποκαλυπτική κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για τον Φιλιππίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε αυτή την κατάθεση, η γνωστή ηθοποιός έκανε μία περιγραφή για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή #T-Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο.  

Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα; Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της. Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εκπομπή #T-Live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας