Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στα δικαστήρια ο Youtuber με τα ροζ βίντεο – «Είναι ψέματα για να με εκδικηθούν»

  08/12/2022 07:45
Στα δικαστήρια ο Youtuber με τα ροζ βίντεο – «Είναι ψέματα για να με εκδικηθούν»

Στα δικαστήρια ο Youtuber με τα ροζ βίντεο – «Είναι ψέματα για να με εκδικηθούν»

  08/12/2022 07:45

Ο γνωστός Youtuber μιλάει πρώτη φορά για τις καταγγελίες περί ροζ βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο 30χρονος, που σύμφωνα με την καταγγελία απείλησε την κοπέλα πως σε περίπτωση που χωρίσουν θα φροντίσει να δουν τρίτα πρόσωπα βίντεο που συμμετέχει και η ίδια με ερωτικό περιεχόμενο, μιλάει αποκλειστικά στο #LiveNews και δίνει τη δική του εκδοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκάδες ροζ βίντεο στην κατοχή youtuber – Συνευρέσεις με ανυποψίαστες γυναίκες

«Όλα είναι ψέματα»

«Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή».

Ο διάσημος Youtuber από τη δική του πλευρά αρνείται τα πάντα. Όπως αποκάλυψε, η κοπέλα που προέβη σε καταγγελία δεν είχε ιδέα ότι βιντεοσκοπείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

«Χωρίς τη συναίνεσή της, εξεπλάγην όταν το άκουσε. Η αντίδρασή του ήταν ότι εάν χωρίσουμε θα δημοσιοποιήσω το βίντεο ή θα το στείλω σε άλλον».

Βρέθηκαν 92 ροζ βίντεο στην κατοχή του

Σοκάρει ο αριθμός των βίντεο ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του 30χρονου, μετά από έρευνα της αστυνομίας. Ο Youtuber λέει στο #LiveNewsπως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

«Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές».

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει η δικαιοσύνη.  

Παραβιάστηκε το Instagram της

Σύμφωνα με την έρευνα, την περίοδο που δέχτηκε, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τις απειλές, παραβιάστηκε και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, με τον χάκερ μάλιστα να της ζητάει 500 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει τα όσα είχε βρει στις συνομιλίες της.

Μέσα σε αυτές τις συνομιλίες, φαίνεται να υπήρχαν και κάποιες με τον Youtuber που κατηγορεί.

Η αρχική έρευνα έδειξε ότι ο χάκερ, που είναι φαρμακοποιός από τα βόρεια προάστια, δεν έχει κάποια σχέση με τον Youtuber, με τις έρευνες να συνεχίζονται και να εξετάζουν όλα τα ευρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας