Συνεχίζεται το σήριαλ με τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor All Star

Το πρωί της Τρίτης (06/12) στην πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου σχετικά με το Survivor All Star. Ο τραγουδιστής μαζί με τον δικηγόρο του είχαν ραντεβού για να συζητήσουν, όσα πρέπει για το ριάλιτι επιβίωσης και το εάν θα βρίσκεται εκεί, που πρόσφατα έγιναν γνωστά ορισμένα ονόματα που θα εισέλθουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο βίντεο από το ρεπορτάζ του Mega, o δικηγόρος του τραγουδιστή όμως, άφησε τους δημοσιογράφους με το στόμα ανοιχτό, μετά την "επική" του δήλωση.

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών. 

«Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Να υπενθυμίσουμε πως συνεχίζονται λοιπόν τα εργομετρικά τεστ των παικτών που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν να θυμηθούν τα παλιά.

Έτσι ο ζαχαροπλάστης προκάλεσε τον τραγουδιστή σε έναν αγώνα δρόμου. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το επικό 100άρι που είχαν τρέξει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τελικά και να φωνάζει την viral ατάκα του «Με το πόδι έτσι!». Και αυτή τη φορά όμως, ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε χαμένος.

Πηγή: zapit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»