Η θριαμβευτική νίκη και η αποχώρηση που οδήγησε στο Τop9 του #GNTMgr

Concept σε τοπίο... σεληνιακό- To τριπλό disadvantage και η στρατηγική της Μύρια! Η συγκινητική εξομολόγηση της Αλεξίας για τον πατέρα της: «Ακόμα και ανέχουμε χαθεί, θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και ότι δεν ξεχνάω ποτέ όλα όσα μου έχει δώσει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο του #GNTMgr, με το που ξεκίνησε η καινούργια μέρα στο σπίτι, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επισκέφθηκαν τις κοπέλες και τους ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ακολουθήσει μια ιδιαίτερη δοκιμασία, από την οποία και η κάθε μια θα έπαιρνε πολλά μαθήματα, που θα την βοηθούσαν όχι μόνο στην επόμενη δοκιμασία, αλλά και γενικότερα στη δουλειά τους μελλοντικά!

H δοκιμασία είχε να κάνει με τον ρόλο τους ως art directors, με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros να είναι τα μοντέλα τους. Κοινώς, οι ρόλοι αντιστράφηκαν πλήρως. Τα κορίτσια είχαν στη διάθεσή τους πέντε λεπτά για να σκεφτούν ένα concept πάνω στο οποίο και θα γινόταν η φωτογράφηση και φυσικά ένα προϊόν, που θα έπρεπε να είναι σε πρώτο πλάνο, για να το πουλήσουν είτε ο Χρήστος Μπίρμπας, είτε η Mary Vitinaros.

Με αυτόν τον τρόπο, όλες τους θα έμπαιναν στη θέση του art director, ενώ θα κατανοούσαν το ότι κάθε φορά που νομίζουν ότι έχουν το καλύτερο κλικ, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα!

 

 

 

Όταν έφτασε η σειρά της Αλεξίας, εκείνη είχε διαλέξει τον Χρήστο Μπίρμπα για μοντέλο της, στον οποίο και είχε δώσει να φορέσει ένα πουκάμισο του πατέρα της, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η παίκτρια μίλησε για εκείνον με τα πιο συγκινητικά λόγια, λέγοντας ότι όλη της την εφηβεία την πέρασαν μαζί και ότι πάντοτε την υποστήριζε σε όλα και ψυχικά αλλά και στα επαγγελματικά της.

H Αλεξία είπε χαρακτηριστικά: «Με τον πατέρα μου μέναμε μαζί σε όλη την εφηβεία μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και η αλήθεια είναι ότι είχα επιλέξει να ζήσω μαζί του. Πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου και τον σέβομαι απόλυτα. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί λίγο θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και ότι δεν ξεχνάω ποτέ όλα όσα μου έχει δώσει. Τον σέβομαι απόλυτα...»

 

 

 

Στο επεισόδιο του #GNTMgr παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept, το οποίο και μας μετέφερε στο διάστημα. Όχι μόνο τα χρώματα των ρούχων, αλλά και τα φωτιζόμενα σπαθιά μας μετέφεραν στο μέλλον και όλες οι κοπέλες από την αρχή ενθουσιάστηκαν.

 

 

Το advantage της Μύρια ήταν ίσως ένα από τα πιο υπέροχα στην ιστορία του #GNTMgr κάτι που το είπε όχι μόνο ο Γιώργος Καράβας, αλλά και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μύρια μισά της φωτογράφησής της είχε το δικαίωμα να σταματήσει, να πάει να δει τις εικόνες της και να δει τι κάνει λάθος ώστε να το αλλάξει, ενώ θα έχει και την πλήρη καθοδήγηση από τους κριτές, που βρίσκονταν εκεί.

Όσον αφορά το disadvantage, αυτό αφορούσε τρεις κοπέλες, οι οποίες και θα είχαν ένα λεπτό για να επιλέξουν μόνες τους την φωτογραφία που θα πήγαινε στο πλατό. Τα τρια disadvantage τα έδωσε στην Μιχαέλα, στην Coty και στην Μάρα.

 

 

«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά, μήπως είσαι μόνο μοντέλο πασαρέλας βρε χρυσό μου» είπε προβληματισμένη η Βίκυ Καγιά στη Βικτώρια μόλις αντίκρυσε τη φωτογραφία της. Το ανοιχτό στόμα και η πόζα του κεφαλιού της δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. «Δεν υπάρχει λαιμός» είπαν.

Όσον αφορά στη φωτογραφία της Ειρήνης, τα σχόλια των κριτών ήταν επίσης αρνητικά.

 

 

 

«Η έκφρασή σου βγάζει κάτι σε νάζι, που δεν ήταν αυτό το ζητούμενο και αυτό δείχνει την απειρία σου» είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Το body language είναι σαν να αλλάζεις τις λάμπες και λες ‘’δε θέλω να το κάνω εγώ αυτό, φέρτε τον μάστορα’’» είπε η Βίκυ Καγιά για τη γεμάτη νάζι φωτογραφία της Ειρήνης.

 

 

 

H Mαρίτα και η Μικαέλα φαίνεται ότι επέστρεψαν στον διαγωνισμό και απέδειξαν τις δυνατότητές τους, μιας και είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στην φωτογράφηση και βρέθηκαν στις δυο καλύτερες. Αυτή που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μαρίτα, η οποία και πήρε την φωτογραφία της συγκινημένη!

 

 

 

Μπορεί το σετ της να μην ήταν τόσο «δυνατό», αλλά η λήψη της ήταν άψογη! Η Μαρίτα κατάφερε να καδράρει σωστά το πρόσωπό της και να αναδείξει τα κοσμήματα που φορούσε. Πώς σας φαίνεται η φωτογραφία της;

 

 

 

Στο bottom two βρέθηκαν η Βικτώρια με την Ειρήνη, οι οποίες και είχαν τις χειρότερες επιδόσεις στο concept το οποίο και είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

Οι δυο κοπέλες είπαν από την αρχή ότι θέλουν πολύ να μείνουν στον διαγωνισμό, μιας και έχουν ακόμα πολλά να δώσουν, αλλά οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και έτσι μια κοπέλα θα έμενε εκτός διαγωνισμού.

Εκείνη που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό ήταν η Ειρήνη, η οποία και αποχώρησε με κλάματα, αλλά παράλληλα δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο!

«Τώρα που φεύγω είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαι ακόμα μικρή σε ηλικία, θα το ψάξω και έξω και θα συνεχίσω» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού η Ειρήνη.

 

 

 

Βρέθηκε «στόχος» και πήρε απανωτά disadvantages χωρίς να αποχωρήσει. Xτες, μπορεί να μην βρέθηκε στο στόχαστρο αυτό, αλλά η λήψη της δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στο #GNTMgr.

 

 

 

Το trailer 22ου επεισοδίου - Τρίτη 29.11.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»