Αυτό είναι το επτάστερο resort στην Αντίγκουα που απέκτησε ο Αλκις Δαυίδ

Αστρονομική επένδυση: Eκατομμύρια έριξε ο Κύπριος επιχειρηματίας για την απόκτηση μυθικού resort στο εξωτικό νησί που ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες προκειμένου να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια επένδυση που θεωρείται αστρονομική για την εποχή έκανε ο δαιμόνιος Αλκις Δαυίδ ο οποίος, αξιοποιώντας την αγάπη του κόσμου για τη luxurious διαβίωση διακοπών, δημιούργησε έναν άνευ προηγουμένου παράδεισο.  

Πρόκειται για ένα wellness πολυτελή χώρο τον οποίο ονόμασε Swissx Island – Spa Resort όπου σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση προσφέρει μυθικές διακοπές.

 

Οι εγκαταστάσεις του χώρου είναι το κάτι άλλο. Ξύλινο interior, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, λίμνες και δωμάτια με αποικιακό style όπου πολυτέλειες του style τζακούζι και μίνι- ατομικό spa στα πολλών τετραγωνικών δωμάτια μετατρέπουν τη διαμονή σε όνειρο. 

«Μην αναρωτιέστε πώς είναι η ζωή σε ένα τέτοιο θέρετρο. Σε εμάς, μια αίσθηση ηρεμίας διακατέχει τα πάντα καθώς όλα φαίνονται να κινούνται σε πιο ήπιους ρυθμούς. Τα πρόσωπα είναι φιλικά, η καθημερινότητα πιο χαλαρή και οι δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου πιο ενδιαφέρουσες» τονίζει ο Αλκις Δαυίδ από το Μαλιμπού όπου μένει μόνιμα, στο Lemon Social Eye, λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια του χώρου του.

 

 

Στην εξωτική Αντίγκουα ο billionaire επιχειρηματίας δεν απέκτησε μόνο το resort που ανακαίνισε και σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πόρτες του αλλά μια ολόκληρη περιοχή την οποία μάλιστα πρόκειται να διαμορφώσει υλοποιώντας το wellness όνειρό του.

 

 

Στόχος του είναι να έχουν μια ολιστική προσέγγιση διακοπών επιχειρηματίες, άνθρωποι του σταρ σύστεμ, μεγάλα ονόματα του αθλητισμού αλλά και απλός κόσμος οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν διάφορες θεραπείες αλλάζοντας τελείως τον τρόπο ζωής τους.

 

 

Θα είναι πολυτελείς διακοπές με πολύ υγιή προσέγγιση. Οι επτά αστέρων εγκαταστάσεις εναρμονίζονται με το υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

 

«Ιδανικό για ψαγμένους επισκέπτες ταξιδιώτες που αναζητούν ανάπαυλα από την καθημερινή ζωή. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και αφυπνίστε τις σωματικές και πνευματικές σας αισθήσεις. Ό,τι δεν έχετε καταφέρει σε μια ζωή, μπορείτε να το καταφέρετε σε εμάς μέσα σε 48 ώρες!» αναφέρουν οι υπεύ θυνοι του χώρου.

 

Οι επισκέπτες θα συνεργαστούν με ιατρούς ειδικά εκπαιδευμένων από το Harvard. Προσφέρονται πακέτα με εναλλακτικές θεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν σαμάνοι θεραπευτές που μυούν τους φιλοξενούμενους σε άλλα μονοπάτια ζωής.

 

 Ηρεμία, βοήθεια για εσωτερικό διάλογο και προσωπικό που είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στα γεύματα είναι φρέσκα – βιολογικά όπως και οι χυμοί που είναι από τοπικά φρούτα.

 

 

Στο πολυτελές κατάλυμα πραγματοποιούνται φυσικοθεραπείες, μαθήματα γιόγκα και meditation και ώρες ψυχανάλυσης. Ό,τι επιθυμία κι αν έχει ο επισκέπτης μπορεί να υλοποιηθεί: Από ψάρεμα στην περιοχή υπό τη συνοδεία ντόπιων, έως ολοήμερο spa με φυσικά προϊόντα περιποίησης από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρεται η δυνατότητα για εκτόνωση του στρες με αγροτικές εργασίες, μελέτη βιβλίων στη βιβλιοθήκη με τα εκατοντάδες βιβλία και μουσικοθεραπεία για εκείνους που ηρεμούν μέσα από τις νότες.

 

 Η διαμονή είναι κάτι το ονειρεμένο. Διαθέτοντας μια μυθική περιουσία που αγγίζει τα 5.6 δισ., ο Αλκις Δαυίδ -του οποίου η οικογένεια σχετίζεται με την Coca Cola σε 48 χώρες- έχει μετατρέψει τα δωμάτια σε μικρούς παραδείσους. Βίλες πολλών τετραγωνικών με θέα το απέραντο γαλάζιο της Καραϊβικής ή ακόμη πολυτελή δενδρόσπιτα προσφέρουν μια διαμονή που φαίνεται το λιγότερο παραμυθένια.

 

 «Και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή» παραδέχεται στο Lemon Social Eye o εκκεντρικός επιχειρηματίας. «Η περιοχή που έχω αγοράσει διαμορφώνεται σύντομα, δημιουργώντας με κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία των ΗΠΑ έναν αποικιακού style οικιστικό παράδεισο. Το Swissx Island – Spa Resort θα αποκτήσει σύντομα πολλά ακόμη μικρά ξενοδοχεία με sea view βίλες και άνευ προηγουμένου παροχές πολύ διαφορετικές από τα άλλα συμβατικά καταλύματα της περιοχής.

Πάντως, η διαμονή την περίοδο των εγκαινίων ορίζεται σε 8.000 δολάρια την εβδομάδα για κάθε άτομο

    

 Πηγή: ProtoThema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»