Ιφιγένεια Πιερίδου: Ο αθόρυβος χωρισμός με τον σύντροφό της και η νέα single ζωή!

Μετά τον χωρισμό της αδερφής της Έλενας Πιερίδου, με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Αμούντζα και Ιφιγένεια Πιερίδου χώρισε με τον αγαπημένο της Διονύση Κωνσταντίνου, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ή μήπως χώρισε πρώτη και τώρα το μαθαίνουμε;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς», μετά το τέλος της σχέσης της με τον Διονύση Κωνσταντίνου, είναι πλέον ελεύθερη και ωραία...

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας #Real, εδώ και περίπου έναν χρόνο η Ιφιγένεια Πιερίδου, που πρώταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς», είναι single. Η Κύπρια ηθοποιός ήταν για τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Κύπριο project manager γνωστής εταιρείας Διονύση Κωνσταντίνου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Αμούτζας για τον χωρισμό του από την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Πιερίδου «Όχι, δεν είμαι έτοιμος για νέο έρωτα. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω...»

 

Οι δυο τους συγκατοικούσαν και όλα έδειχναν ότι η σχέση τους όδευε προς την επισημοποίηση. Η ζωή, όμως επιφυλάσσει ανατροπές και η έκβαση αυτού του ειδυλλίου δεν ήταν τελικά η αναμενόμενη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι στην απόφαση του χωρισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν ανήκαν και οι δύο στον χώρο του θεάματος. Αν και περνούσαν πολλές ώρες μαζί, δεν κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες τους σε αυτή τη σχέση.

  

 Από τότε που η Ιφιγένεια Πιερίδου ασχολήθηκε πιο εντατικά με την υποκριτική, φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν. Αφησε τις παλιές αγάπες της και αφοσιώθηκε στο αντικείμενό της. Πριν από τη σειρά «Τατουάζ», όπου συμμετείχε, δίδασκε χορό και ασχολούνταν με το μόντελινγκ. Το μόνο που έχει κρατήσει περιστασιακά έκτοτε είναι οι φωτογραφίσεις κάνοντας επιλεκτικά κάποιες καμπάνιες. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει κάνει σπουδές στον χορό, στο τραγούδι και στο θέατρο, ενώ είναι απόφοιτος της σχολής London Studio Centre. Εκτός από συνεργάτις είναι και φίλη με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος την επιλέγει στις περισσότερες τηλεοπτικές δουλειές του.

 

 

Προηγείται η καριέρα

Μετά τον χωρισμό της η ηθοποιός έχει αλλάξει τρόπο ζωής. Κάνει πράγματα που της είχαν λείψει και περνά περισσότερο δημιουργικό χρόνο με ανθρώπους που έχει επιθυμήσει, την οικογένειά της και τους φίλους της. Εχει κάνει, μάλιστα, κάποια ταξίδια με φίλους και συναδέλφους της όπως αυτό στα Κανάρια Νησιά, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει και τις επόμενες εξορμήσεις της. Πρωταρχικός στόχος για εκείνη είναι πλέον η καριέρα της αφού δεν μοιάζει να βιάζεται να μπει και πάλι σε μια σχέση, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»