«Είμαι σε καλό δρόμο για να παντρευτώ, ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη»

Η Μελίνα Ασλανίδου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλά για την απόφασή της να τραγουδήσει στην Πάτρα, δηλώνει πως δεν της αρέσει ο ανταγωνισμός, ενώ αποκαλύπτει πως είναι σε πολύ καλό δρόμο για να παντρευτεί όπως το ονειρεύεται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #Emeis και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας μίλησε για όλα ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν πρόκειται να παντρευτεί, απάντησε: «Βέβαια. Δε το ξέρεις; Παντρεύομαι» και ξέσπασε σε γέλια.

«Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό αλλά θεωρώ ότι το καταφέρνουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο» συμπλήρωσε αμέσως μετά η Μελίνα Ασλανίδου αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, λίγο μετά με αφορμή ένα παιχνίδι που έπαιξε με τον δημοσιογράφο σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να πει το πρώτο πράγμα που της ερχόταν στο μυαλό για τη λέξη που έκρυβε κάθε κάρτα, στη λέξη “άντρες” η Μελίνα Ασλανίδου ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».

 

 

Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι σε σχέση με νεαρό Χανιώτη, κάτι που η ίδια είχε διαψεύσει. 

«Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»