Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Chet Hanks αποκάλυψε τον τρόπο που οι γονείς του τον έστειλαν για αποτοξίνωση

  23/11/2022 14:27
Ο Chet Hanks αποκάλυψε τον τρόπο που οι γονείς του τον έστειλαν για αποτοξίνωση

Ο Chet Hanks αποκάλυψε τον τρόπο που οι γονείς του τον έστειλαν για αποτοξίνωση

  23/11/2022 14:27

Ο γιος του Tom Hanks & της Rita Wilson θυμήθηκε την εφιαλτική νύχτα που δύο «μπράβοι» τον οδήγησαν σε ένα αμφιλεγόμενο κέντρο στη Γιούτα 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Chet Hanks θυμήθηκε ότι όταν ήταν μαθητής λυκείου ένα βράδυ ξύπνησε με τον πιο τρομακτικό και βίαιο τρόπο, όταν βρήκε δύο εύσωμους άντρες στην άκρη του κρεβατιού του.

Οι δύο άγνωστοι σε εκείνον άνδρα είχαν πάει στο σπίτι του μια νύχτα του 2008 για να τον οδηγήσουν σε μια δομή για «προβληματικούς εφήβους».

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο άλλοτε προβληματικός γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson θυμήθηκε πότε άρχισαν να παίρνουν μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα προβλήματα εθισμού του.

Μάλιστα είπε ότι η πρώτη λύση των γονιών του ήταν να τον στείλουν στη μέση του πουθενά στη Γιούτα μετά από ένα «άγριο ξύπνημα».

«Φαλακρά κεφάλια, σαν στρατιωτικοί που έμοιαζαν με μπράβους, καταλαβαίνετε; Κι εγώ έλεγα, 'Τι στο διάολο; Τι στο διάολο συμβαίνει; Και μου λένε: "Θα έρθεις μαζί μας"», είπε ο Chet Hanks στο podcast «Ivan Paychecks».

«Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο».

Ο 32χρονος σήμερα Chet Hanks, είπε ότι έφτασε στη νότια Γιούτα μετά από εννέα ώρες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου όπου ζούσε «χωρίς στέγη πάνω από το κεφάλι του» και αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτική εργασία.

«Μας έκαναν κύκλους με ένα σακίδιο 80 κιλών στην πλάτη», θυμάται ο Chet Hanks. «Πολλά περνούσαν από το μυαλό σου. Είσαι υπό παρακολούθηση. Σε ψυχαναλύουν και σε διαλύουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας