Στο party της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 30 χρόνια στην τηλεόραση, ήταν όλοι εκεί!

H απουσία της Σπυροπούλου, τα σχόλια για Μενεγάκη - Ουγγαρέζου και οι πικάντικες αποκαλύψεις Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Μπεκατώρου, Αρναούτογλου, Λαμπροπούλου, Κουσουλού και Δημητρίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε χθες, 21 Νοεμβρίου, τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ήταν εκεί.

Ένα όμως πρόσωπο που απουσίαζε από αυτή τη γιορτή ήταν η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

 

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε για την απουσία της Σπυροπούλου και απάντησε:

Και πρόσθεσε η Ζήνα: «Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες»!

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία.»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η παρουσιάστρια του Star μίλησε και για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την Ελένη την έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου. Τον Δημήτρη τον γνωρίζω τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ αξιόλογος, μου αρέσει πολύ επαγγελματικά. Παρότι στο παρελθόν έχουμε σκοτωθεί τα δυο μας. Είναι ζήτημα χρόνου για να κάτσουν αυτοί οι άνθρωποι, αν υπάρχουν διαφορές, να τα βρουν.»!

Και υπογράμμισε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Πάντως αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η Ελένη δεν αδικεί. Μπορεί ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να έχουν πληγωθεί και οι δυο πλευρές. Η Ελένη όμως δεν αδικεί»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν οι Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου. Όταν ήρθε, όμως, η ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης, η Φαίη είπε… γεια σας!

«Εγώ και με τη Φαίη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Σταματίνα. Δεν είναι ότι δεν επικοινωνούμε ή δεν μιλάμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν κάνει περισσότερα νούμερα η Φαίη, θα της στείλεις συγχαρητήρια ή το ανάποδο;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Στην παρούσα φάση, αν κάνει, θα της στείλω, για πολλούς λόγους».

«Γεια σας! Γεια σας και χαρά σας», είπε η Φαίη Σκορδά σε εκείνο το σημείο και αποχώρησε.

 

 

Η Μαρία Μπεκατώρου, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να συζητά για την παρουσίαση του My Style Rocks, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει τηλεοπτικά στο Mega.

Η παρουσιάστρια κοίταξε με απορία τους δημοσιογράφους και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δημοσιογράφος: Έχει ακουστεί το όνομά σου για το My Style Rocks

Μαρία Μπεκατώρου: Που καλέ είναι αυτό;

Δημοσιογράφος: Στον ΣΚΑΙ.

Μαρία Μπεκατώρου.: Πώς θα πάω εγώ στον ΣΚΑΙ;

Δημοσιογράφος: Έχει συζητηθεί ότι σε θέλουν πάρα πολύ για την παρουσίαση του My Style Rocks.

Μαρία Μπεκατώρου: Μα, εγώ ανήκω στο Mega

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε στην εποχή που συμμετείχε στο «3, 2, 1 Antenna»!

Αρχικά τόνισε: «Λείπω από την τηλεόραση για τον λόγο ότι οι προτάσεις που μου έκαναν δεν ήταν κάτι που με συγκίνησε. Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι μόνο για να βρίσκομαι»!

Όταν ρωτήθηκε, αν κρατάει επαφές με τις άλλες συμπαρουσιάστριες της εκπομπής, η Η Μαρίνα Λαμπροπούλου τόνισε: «Όχι, καμία σχέση. Η μόνη που έκανα παρέα τότε ήταν η Άννα-Μαρία (Λογοθέτη). Μαλλιοτραβιόντουσαν εκεί μέσα. Κάποια στιγμή που πήγα να μιλήσω, γιατί ήταν η σειρά μου να παρουσιάσω, κάποια νύχια ένιωσα να μπαίνουν δυνατά στο δέρμα μου και έχασα τη σειρά μου».

Και είπε με χιούμορ: «Κάποια αγριόγατα θα ήταν»!

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, με την οποία όπως αποκαλύπτει διατηρεί καλές επαφές.

«Προσωπική ζωή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, γιατί έχω πάρα πολλή δουλειά. Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο, είμαι πάρα πολύ καλά» δηλώνει ο Πέτρος Κουσουλός και προσθέτει: «Έχω καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου και μία πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου».

Στην ερώτηση για το εάν τον φλερτάρουν περισσότερο τώρα που είναι ελεύθερος, ο Πέτρος Κουσουλός απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι πρόκειται για «ερώτηση παγίδα».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Δημητρίου στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, απάντησε και για την αμηχανία που νιώθει όταν κάποιος τον ρωτάει για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε χαρακτηριστικά πως… κριντζάρει και απορεί με το θράσος του ανθρώπου που θα τον ρωτήσει για τα προσωπικά του.

«Όταν κάποιος με ρωτάει, όχι δημόσια, και προσωπικά χωρίς να τον γνωρίζω για την προσωπική μου ζωή, έρχομαι σε αμηχανία και κριντζάρω. Δηλαδή, ντρέπομαι για λογαριασμό του», είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε επίσης: «Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, απλά απορώ με το θράσος κάποιου για την εισβολή στην προσωπική ζωή».

 

 

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης  η Ζήνα Κουτσελίνη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και φίλους, που δούλεψε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και που την τίμησαν δίνοντας το παρών στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής της.

 

Ζήνα Κουτσελίνη - Αντώνης Παπασταθόπουλος - Έμμα Παπασταθόπουλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Φαίη Σκορδά - Ζήνα Κουτσελίνη - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κατερίνα Καινούργιου

 

Έλενα Ράπτη - Ζήνα Κουτσελίνη - Κιμ Κίλιαν

   

Ετεοκλής Παύλου - Ζήνα Κουτσελίνη - Ελένη Χατζίδου

  

Κατερίνα Καινούργιου - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Σταματίνα Τσιμτσιλή

  

Αριστομένης Γιαννόπουλος - Βίκυ Χατζηβασιλείου - Φαίη Σκορδά

  

Ζήνα Κουτσελίνη - Ανδρέας Μικρούτσικος

  

Ελένη Τσολάκη - Λάμπρος Κωνσταντάρας - Μαρία Μπεκατώρου - Δημήτρης Μηλιόγλου

  

Ζήνα Κουτσελίνη - Δήμητρα Παπανδρέου

  

Μαρία Μπεκατώρου - Ζήνα Κουτσελίνη - Ιωάννα Μαλέσκου - Αριστομένης Γιαννόπουλος

Γρηγόρης Λέων - Ζήνα Κουτσελίνη - Αντώνης Ξυλουργίδης - Μανώλης Σφακιανάκης

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Ζήνα Κουτσελίνη

  

 

Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου επέλεξαν να πάνε για φαγητό μετά το πάρτι γενεθλίων της Ζήνας Κουτσελίνη.

Οι δύο «αντίπαλες» στην πρωινή ζώνη, ξενύχτησαν, με αποτέλεσμα η πρώτη να μην μπορεί να ξυπνήσει για την εκπομπή, όπως ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής #PrwinoMas.

«Καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτηράκι κρασί. Κουτσομπολέψαμε πάρα πολύ, περάσαμε πολύ ωραία» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Τι ωραία που πέρασα χθες με την Κατερίνα χθες μετά… Κάτι είπαμε για τα προσωπικά. Εγώ τι να πω; Για τα προσωπικά της Κατερίνας περιμένετε να τα πω εγώ; Στη δική μας εκπομπή δεν θα πούμε τα προσωπικά της. Απλώς ήταν πολύ ευχάριστη η παρέα» πρόσθεσε λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά.

 

 

Το δικό της μήνυμα περί δημοσίων σχέσεων στην ελληνική τηλεόραση θέλησε να περάσει η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τις δηλώσεις που προβλήθηκαν νωρίτερα στην κάμερα της εκπομπής #MegaKαλημέρα.

Αφορμή για την προσωπική της τοποθέτηση στάθηκαν τα σχόλια της Μαρίνας Λαμπροπούλου για τα μαλλιοτραβήγματα στα παρασκήνια του «3, 2, 1 Antenna» αλλά και οι κοινές δηλώσεις Σκορδά-Τσιμτσιλή-Καινούργιου.

«Επιτέλους και κάποια που βγήκε και είπε την αλήθεια στην τηλεόραση για τα μαλλιοτραβήγματα. Πολλή αγάπη έχει πέσει» σχολίασε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη, ξεκινώντας μία συζήτηση με το πάνελ περί πραγματικής φιλίας στον χώρο των media.

«Έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για τη φιλία. Η φιλία είναι ιερό πράγμα και φίλοι είναι οι άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα συναισθήματα δίπλα σου. Θέλει χρόνο. Εδώ σε έναν χώρο που εστιάζει πολύ στην επιφάνεια, στο γρήγορο και αναλώσιμο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένα υπόβαθρο. Ο άνθρωπός σου δεν θα βρεθεί εδώ. Ο άνθρωπος που ξέρεις ότι θα σου απλώσει ένα χέρι βοηθείας και θα τον ακούσεις και θα σε ακούσει» ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι όλα ρόδινα, όπως θέλουν να φαίνονται. Κι εγώ τώρα που είδα και τις τρεις κυρίες, δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλα ρόδινα, ότι στέλνουν τώρα η μία στην άλλη μηνύματα…» σχολίασε με τον τρόπο της η Άννα Ζηρδέλη, με τον Θανάση Πάτρα και τον Γιώργο Κρικοριάν να συμφωνούν στο ότι σε όλους τους χώρους, έτσι και στην τηλεόραση, υπάρχουν όλες οι ανθρώπινες σχέσεις.

«Υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, εγώ τη Φλορίντα στον χώρο τη γνώρισα και είναι και κουμπάρα μου αλλά μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και είναι μία στα πόσα άτομα. Θεωρώ ότι στην τηλεόραση περισσότερο γίνονται δημόσιες σχέσεις κι όχι βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις ζωής» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega