«Είναι ψέμα όσα είπα για την ερωτική σχέση Λέχου - Κιμούλη; Όχι! ...Τελείωσε!»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου ξαναχτυπά με νέες παντελώς... άκομψες δηλώσεις: «Έχεις θέμα; Βούτηξέ τον, βάλ’ τον στη γωνιά και σάπισέ τον στο ξύλο. Όταν γίνονταν αυτά δεν είχε κανείς την τσίπα να βγει και να το πει;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνέντευξη στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αίσθηση που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του γύρω από τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη και τις αποκαλύψεις της ίδιας για τον ηθοποιό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Χριστοδούλου: «Όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη, δεν; Τίποτα;»

 

«Είναι ψέμα; Όχι. Τελείωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εγώ, που έχω μία σχέση στη ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο αυτή τη στιγμή, θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα βγω να τον κατηγορήσω; Τρελαίνομαι» δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Έχεις θέμα; Βούτηξέ τον, βάλ’ τον στη γωνιά και σάπισέ τον στο ξύλο. Κάνε ό,τι θέλεις, να ‘χεις κι αξιοπρέπεια πάνω σου. Δεν μπορείς να βγαίνεις μετά και να λες ό,τι θέλεις».

«Όταν γίνονταν τα πράγματα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα εκείνη τη στιγμή να βγει και να το πει; Αν είσαι μάγκας, να βγεις έξω στο κοινό και να πεις «συγγνώμη, μου έκαναν αυτό κι αυτό, φεύγω απ’ την παράσταση τώρα». Σου κάνω άσεμνες χειρονομίες, θα πεις «κάθομαι, δεν πειράζει, και μετά από 3 χρόνια που θα το ξεπεράσω θα το πω». Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι να το λέω εκείνη τη στιγμή» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη. Ο ίδιος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη ηθοποιό, καθώς τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.

«Όταν πρωτοσυνάντησα την Έλλη Λαμπέτη με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί. Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες».

«Δεν με έχουν ενοχλήσει εδώ και πολλά χρόνια για δουλειά στην τηλεόραση. Μου ζήτησαν να στείλω μία φωτογραφία σε μία casting director για να με δει και όταν πήγα και την συνάντησα, της είπα ότι δεν θα συνεργαστούμε».

Εκείνο που τον πληγώνει είναι που δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, καθώς όταν το ήθελε δεν μπορούσε το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»