Ο εκνευρισμός της Παυλίδου on camera για τον Παπαγιάννη – «Ρωτήστε τον!»

Σοφία Παυλίδου: «Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος ότι είχα φάει πάρα πολλή λάσπη» - Χρήστος Φερεντίνος και ο Μάνος Πίντζης μίλησαν για την υπόθεση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τη δικαστική δικαίωσή της στην αντιδικία με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στη Σοφία Ραυτοπούλου και το #PrwinoMas.

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό που μετά από 4 χρόνια δικαιώνομαι» είπε αρχικά η ηθοποιός.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδρασή του και δεν με αφορά» και στη συνέχεια προέτρεψε τη δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό για το τι εννοούσε ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Εφετείο. Μάλιστα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ο,τιδήποτε αφορά στην Αγγελική Δαλιάνη.

«Να σκεφτόταν πριν να πράξει ο κ. Παπαγιάννης» σχολίασε επιπροσθέτως η Σοφία Παυλίδου για την επαγγελματική βλάβη που, όπως είπε, έχει υποστεί ο ηθοποιός.

«Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να σκέφτονται και όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία» κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.

 

 

Ο πρώην συζύγου της, Χρήστος Φερεντίνος, μίλησε πρώτη φορά για τη δικαίωση της πρώην συζύγου του στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Ο παρουσιαστής του Alpha τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!».

 

 

 

Τη δική του τοποθέτηση για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη έκανε ο Μάνος Πίντζης. Και γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα για εκείνη την περίοδο, όταν ο ίδιος αντικατέστησε τον Σωτήρη Καλυβάτση στην θεατρική παράσταση «Πετάει-Πετάει».

«Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν διαλύεται το σύμπαν μόνο και μόνο για να βγάλουμε ένα κουτσομπολιό. Διαλύθηκε ολόκληρη η παράσταση ενώ πήγαινε πολύ καλά» αναφέρει ο Μάνος Πίντζης και πρόσθεσε: «Είδα έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μία χτυπημένη πλάτη. Παίρνω φόρα και χτυπάω μόνος μου στο μπάνιο; Πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου ένα είδος σχιζοφρενειοτρέλας. Πόσο παρατραβηγμένο μπορεί να ήταν;».

«Έχω βγάλει άκρη στο ότι υπήρξε μία συμπλοκή. Δε μπορώ να πω πράγματα που δεν τα είδα με τα μάτια μου. Μίλησα με τη Σοφία και μου είπε το περιστατικό. Μπήκε κάποιος στο καμαρίνι, έφαγε μια σπρωξιά και έπεσε πάνω στον νιπτήρα. Δεν ήρθα σε επαφή με τον Μάνο» ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη