«Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου για να βάλω λιθαράκι στην προοδευτικότητα»

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και με τα δυο φύλα - Η πρόταση για να παρουσιάσει τηλεοπτικό παιχνίδι στην Κύπρο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή #MegaΚαλημέρα.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αυτοπροτάθηκε στη σειρά #AgriaGi στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ όπως είπε λατρεύει τις κακές κριτικές καθώς μέσα από αυτές μπορεί να γίνει καλύτερος ωστόσο, ενοχλείται με τις κακεντρεχείς κριτικές.

«Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δε μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις το καθαρό μυαλό, έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις τον εαυτό σου μετά. Έχουμε κάποιες επαφές με την πρώην σύζυγό μου» ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας για το ενδεχόμενο να τον δούμε να ντύνεται γαμπρός για δεύτερη φορά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Τρυφερότητα έχω αισθανθεί και από τα δυο φύλα. Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις στην δουλειά μου»

 

Όσο για την πρόσφατη συνέντευξή του μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές και με άντρες και με γυναίκες. 

«Μίλησα ανοιχτά για της επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μπορώ να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι που το έχουν αφήσει στην άκρη… Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι» ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας και συνέχισε μιλώντας για τους εθισμούς που είχε στο παρελθόν.

«Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δε με έχει στιγματίσει. Βγήκα πολύ πιο δυνατός από αυτό….Δεν είναι ο εθισμός, το πρόβλημα είναι η εξάρτηση και από τις ουσίες και από το αλκοόλ… Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει ίσως να είχα αλλάξει και να το είχα ξεπεράσει πιο γρήγορα» είπε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»