Ξέσπασε η Άννα Κυριακού για τον φημολογούμενο θάνατό της Μίνας Αδαμάκη

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα νευρικό κλονισμό... Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας».

 

​ 

 Με αυτά τα λόγια η Άννα Κυριάκου, η «Μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες», τη σειρά που συμπρωταγωνιστούσε με τη Μίνα Αδαμάκη, στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω της εφημερίδας #Espresso και όσα είπε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη για τον υποτιθέμενο θάνατο της Μίνας Αδαμάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή» - Θρίλερ με τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της

 

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός ανθρώπου τόσο σπουδαίου. Γλυκίτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα πως κανείς δε θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα. Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας.

Ύστερα από λίγο με πήρε πίσω ο ίδιος και μου λέει, “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;” Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου λέει, “ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δε μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων» καταλήγει μιλώντας στην εφημερίδα #Espresso η Άννα Κυριακού.

 

 

Για την ψευδή είδηση περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη απάντησε και ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος δήλωσε εξοργισμένος με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ και θυμώνω με όλο αυτό. Δεν επιτρέπεται να ζει ένας άνθρωπος και να βγαίνουν και να ανακοινώνουν τον θάνατό του. Είναι απαράδεκτο! Κάτι πρέπει να κάνει η Πολιτεία γι’ αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν βιώσει, όντας ζωντανοί και λίγο πριν το τέλος πραγματικά καταρρακώθηκαν. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει κι απαράδεκτο», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε επίσης: «Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά ζει».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια