«Σταμάτα τώρα το ρεπορτάζ. Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω. Δεν μπορώ!»

Η οργή του Λιάγκα με αφορμή τη νέα υπόθεση σοκ της καταγγελίας δύο παιδιών για κακοποίηση από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας τους: «Επιτρέπεται τα τέρατα αυτά που βιντεοσκοπούσαν, βίαζαν, κέρναγαν τα παιδιά τους σε φίλους και συγγενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σαν πατέρας, σαν άνθρωπος σε τι κοινωνία ζω;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο #Πρωινό, με τις νέες πληροφορίες για το θέμα, της δημοσιογράφου της εκπομπής, Κέλλυς Χεινοπώρου.

Κατά τη διάρκεια των όσων έλεγε, ο Γιώργος Λιάγκας την παρακάλεσε να σταματήσει να μεταφέρει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες.

«Σταμάτα Κέλλυ τώρα το ρεπορτάζ. Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ!» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. «Επιτρέπεται τα τέρατα αυτά που βιντεοσκοπούσαν, βίαζαν, κέρναγαν τα παιδιά τους σε φίλους και συγγενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σαν πατέρας, σαν άνθρωπος σε τι κοινωνία ζω; Μπορεί να πίνω καφέ στο διπλανό τραπέζι και να μην το ξέρω. Είναι δικαιοσύνη αυτή; Δεν μπορεί σε μία τέτοια αηδιαστική περίπτωση να υπάρχουν ελεύθεροι οι πρωταγωνιστές της έξω» είπε εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής ξέσπασε και πάλι, επισημαίνοντας στον «αέρα» του Πρωινού: «Αυτή είναι η ζωή που συνεχίζεται… Αλλά δεν είναι η ζωή που συνεχίζεται. Και γι’ αυτό τον λόγο πολλές φορές το ρεπορτάζ ενοχλεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Είναι ξεκάθαρο. Είναι υποχρέωση. Μόνο έτσι δυστυχώς μπορεί κάποιος να πει «έχω ξεχάσει κι έναν φάκελο όπου μία μητέρα και κάποιοι συγγενείς βίαζαν δύο παιδάκια».

Αυτή είναι η ντροπή της κοινωνίας μας. Και μετά λένε όλοι «πολύ ωραία! Να παίξουμε lifestyle και να κοιμηθούμε όλοι με χαμόγελο. Να ψυχαγωγούμε τον κόσμο». Χρειάζεται κι αυτό, κι εμείς lifestyle κάνουμε. Όχι να φιμώσουμε όλα τα άλλα. Γιατί αν είναι να τα φιμώσουμε κι όχι να τα αναδεικνύουμε, η δικαιοσύνη θα κάνει αυτά… θα κοιμούνται όλοι μαζί».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά