«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Τον ξαναείδα λίγα πριν πεθάνει»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα του και η δικαστική διαμάχη με εφημερίδα - «Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο #ΠάμεΔανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποξένωση από τον πάτερα του, τον έρωτα με τη Μπέσσυ Μάλφα, την απρόσμενη άφιξη του γιου τους, την αγωγή και την αποζημίωση από έντυπο αλλά και για το #ΜαύροΡόδο.

Τα παιδικά χρόνια και η σχέση του με τους γονείς του

«Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από έντεκα ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός.

Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Η σχέση του με την σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα

«Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ (Μάλφα), έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική. Με τη Μπέσσυ γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν» δήλωσε.

«Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η δικαστική διαμάχη με γνωστή εφημερίδα

«Τα media, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σήριαλ «Suburra», εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με…”. Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση», αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

 

    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»