Ο ανιψιός της Μαρία Καλάβρια δέχτηκε επίθεση από Ακίτα - «Θα έτρωγε το παιδάκι»

Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε σχολείο – Σοκ από τα τραύματα του ανήλικου - Τι λέει στην κάμερα απρόοπτης μάρτυρας, η θεία Μαρία Καλάβρια και η μητέρα του αγοριού, Αγγελική - «Μπορεί να μην φταίει το σκυλί αλλά ο κηδεμόνας του δεν μπορεί να το αφήνει να τρώει τον κόσμο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο ανήλικος ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι.

Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης -παραμονή της 28ης Οκτωβρίου- ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου, πήγαινε από το σπίτι του στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτή. Όπως υποστηρίζει η οικογένειά του, το παιδί την ώρα που βρισκόταν στο πατίνι του δέχτηκε επίθεση από το σκυλί ράτσας Ακίτα.

Ο ανήλικος φέρει δαγκώματα στο πρόσωπο και στο σαγόνι.

Ο ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ είχε Άγιο, καθώς την άγρια επίθεση αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού κοντά στο σημείο.

«Το παιδί έχει αρχίσει να συνέρχεται, αλλά φανταστείτε ένα θηρίο να βρίσκεται πάνω του και να προσπαθεί να το σκοτώσει. Πώς έχει νιώσει και πώς θα το ξεπεράσει, δεν ξέρω. Και που είναι αυτοί οι φιλόζωοι που δεν εμφανίστηκε κανένας να πάρει ένα τηλέφωνο και να μάθει γι’ αυτό το παιδί. Πήγαινε σχολείο και ξαφνικά έρχεται ένα σκυλί από πίσω του, το πετάει κάτω και του κάνει επίθεση.

Άρχισε να το δαγκώνει και ευτυχώς που πέρασε ένας κύριος κι έδιωξε το σκυλί. Θα το σκότωνε το παιδί. Φανταστείτε ότι το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο… Φανταστείτε να το δάγκωνε στον λαιμό. Πώς μπορεί να νιώσει ένας παππούς που ακούει για το εγγονάκι του ότι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Ήμουν εκτός Αθηνών όταν το έγινε το περιστατικό γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν εκεί. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε συγγνώμη και είπε ως δικαιολογία ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα και βγήκε ο σκύλος έξω» δήλωσε στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

 

 

 

Με τραύματα στο χέρι και στο πρόσωπό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο 13χρονος που δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

Η Αγγελική Καλαβρία, μητέρα του μαθητή δήλωσε για το περιστατικό: «Μπορεί να μην φταίει το σκυλί αλλά ο κηδεμόνας του δεν μπορεί να το αφήνει να τρώει τον κόσμο».

Ο μικρός μαθητής πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι του το πρωί της Πέμπτης όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας σκύλος. Το παιδί έζησε τον απολυτό τρόμο όταν συμφώνα με πληροφορίες το σκυλί ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και το δάγκωσε με τόση ,μανία ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο με βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Το παιδί δέχτηκε δαγκωνιές στο χέρι σε διάφορα σημεία και στο πρόσωπο. Είχε αίματα και τραύματα. Εγώ φώναξα αμέσως να φύγει το σκυλί και το παιδί ήρθε κάθισε δίπλα μας

Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φάνηκε περίεργο να επιτεθεί στο παιδί. Πήρε τους γονείς του τηλέφωνο και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας στο #LiveNews – «Εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι»

Ο άνδρας που έσωσε το 13χρονο αγόρι μίλησε στο Live News κι ανέφερε: «Το παιδί είχε δαγκωματιές στο χέρι, σε διάφορα σημεία και το είχε δαγκώσει και στο πρόσωπο. Ευτυχώς όμως φώναξα κι έφυγε το σκυλί. Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φαίνεται περίεργο που επιτέθηκε Ακίτα. Πάντως, εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι».

«Κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή»

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επισκέφθηκε τον 14χρονο στο νοσοκομείο, υποστήριξε πως ο σκύλος βγήκε από την αυλή του σπιτιού επειδή άφησε κάποιος την πόρτα ανοιχτή.

«Του εξήγησα πως ‘αυτό που μου λέτε δεν μου λέει κάτι εμένα, εάν μου σκότωνε το παιδί μου θα μου λέγατε ‘συγγνώμη κάποιος άφησε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή’;».

Η μητέρα υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου. Το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο, όμως τα τραύματα που φέρει θέλουν χρόνο για να επουλωθούν.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα