«Έχω μια τρανς κόρη. Υπάρχουν απειλές κατά της ζωής της μόνο και μόνο επειδή υπάρχει»

Για της τρανς κόρη της και τον εκφοβισμό που δέχεται λόγω της ταυτότητάς της μίλησε η Jamie Lee Curtis σεσυνέντευξή της - «Η Jamie Lee Curtis έχει φωνή και θα τη χρησιμοποιήσει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Η 63χρονη σταρ του #Scream στοχοποίησε όλους όσους θέλουν «να εξοντώσουν την κόρη της», Ruby Guest, μετά την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκε. 

 

 Μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο #CadenaSER, η ηθοποιός εξήγησε πώς η τρανς κόρη της δέχεται απειλές θανάτου κάνοντας λόγο για έξαρση της τρανσφοβίας.

«Έχω μια τρανς κόρη. Υπάρχουν απειλές κατά της ζωής της μόνο και μόνο επειδή υπάρχει» δήλωσε η Jamie Lee Curtis αρχικά.

 

 

Στην πορεία, έγινε πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τα μηνύματα που δέχεται η Ruby Guest, λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν να εξοντώσουν αυτήν και ανθρώπους σαν αυτήν. Τι επίπεδο μίσους... Είναι σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα από τον φασισμό, σαν να μην έχουμε μάθει ότι το αποτέλεσμά του, είναι η εξόντωση των ανθρώπων. Αυτό είναι τρομακτικό».

«Η Jamie Lee Curtis λοιπόν, φοβάται και θα έπρεπε να φοβάστε κι εσείς. Και η Jamie Lee Curtis έχει φωνή και προσπαθεί να τη χρησιμοποιήσει. Και θα έπρεπε να το κάνετε κι εσείς. Έτσι αλλάζουμε τα πράγματα. Τα σκεφτόμαστε, μαθαίνουμε γι' αυτά και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να τους δώσουμε προσοχή και να καταπολεμήσουμε τα κακώς κείμενα» συνέχισε.

Τη συνέντευξη της Jamie Lee Curtis αναδημοσίευσε στο Twitter η τρανς ακτιβίστρια, Carla Antonelli, το πρώτο τρανς μέλος του κοινοβουλίου στην ιστορία της Ισπανίας.

 

 

Η Ruby Guest

Η Ruby Guest το ένα από τα δύο παιδιά της με τον Christopher Guest. Το ζευγάρι απέκτησε την Annie το 1986 και εννιά χρόνια αργότερα υιοθέτησαν τη Ruby, η οποία γεννήθηκε αγόρι.

Η Jamie Lee Curtis είπε στο #Pact'sPointofView το 1997 ότι ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τη γέννα, για να κόψει τον ομφάλιο λώρο και να είναι η πρώτη που θα κρατήσει το μωρό.

 

Η Ruby Guest εμφανίστηκε δημόσια ως τρανς για πρώτη φορά πέρυσι. «Ήταν τρομακτικό και μόνο το γεγονός ότι τους είπα κάτι για μένα που δεν ήξεραν. Με αποδέχονταν τόσο πολύ όλη μου τη ζωή» είχε πει η Ρούμπι για τους γονείς της σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τη μητέρα της.

Στην ίδια συνέντευξη, η Jamie Lee Curtis περιέγραψε τον εαυτό της ως «μια ευγνώμων μαθήτρια» που «μαθαίνει πολλά από τη Ruby».

Τον Μάιο, η Ruby Guest παντρεύτηκε τη σύντροφό της, Cynthia. Ήταν ένας θεματικός γάμος, εμπνευσμένος από το #Cosepla», ενώ το ζευγάρι πάντρεψε η ίδια η Jamie Lee Curtis.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας