H Gisele χώρισε τον Τοm Brady, επειδή δεν έκαναν σεξ!

«Η Gisele είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεδομένος θεωρείται λίγο πολύ ο χωρισμός των Gisele και Τοm Brady, αφού πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Αυτές και άλλες πληροφορίες από γνωστά πρακτορεία ειδήσεων, δεν έχουν διαψευστεί από καμία πλευρά, ούτε του μοντέλου, ούτε και του αθλητή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τοm Bardy, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Gislee, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

 

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το #RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Tom Brady και Gisele είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Tom Brady και πρόσθεσε: «Η Gisele είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

​Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το… γήπεδο.

Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

 

 

Προσέλαβαν δικηγόρους

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το #PageSix και πρόσφατο δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Gisele και Tom, δήλωσε στην #PageSix: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

 

 Η προσωρινή τους επανένωση λόγω... τυφώνα

Πριν από λίγες μέρες, ένας τυφώνας που οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «Ίαν» στάθηκε η αφορμή για να πάει ο Τom Brady στο σπίτι που ζει η Gisele.

Ο άσος του NFL έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Τάμπα της Φλόριντα, καθώς ο «Ίαν» αποτελεί απειλή για την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Brady και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν και ο 15χρονος Τζον - Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι. Η είδηση ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από διαφορετική στέγη έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, τα ξένα μέσα αναφέρουν, ότι το μοντέλο και ο αθλητής μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και μήνες.

 

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα των Tampa Bay Buccaneers

Λίγο καιρό πριν, οι Tampa Bay Buccaneers, έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium εναντίον των Green Bay Packers. Η Gisele έλειπε αλλά τα παιδιά τους, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους στο γήπεδο.

Στον αγώνα πήγε και ο μεγαλύτερος γιος του σταρ του NFL, ο μεγαλύτερος γιος του από τον γάμο του με την Μπρίτζετ Μόιναχαν.

Κατά τις ίδιες πηγές, άτομο από το περιβάλλον της Gisele όταν ρωτήθηκε για την απουσία της από τον αγώνα, απάντησε: «Η Gisele εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και ασχολείται με προσωπικά της θέματα».

 

 

Ακόμη, δημοσίευμα του #RadarOnline, αναφέρει ότι Gisele και Tom είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες και οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την 13χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται.

Τέλος, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι την περασμένη εβδομάδα, το supermodel εθεάθη να κλαίει στο κινητό της ενώ περπατούσε στους δρόμους στο Big Apple.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»