Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απαντά για την Ζέτα Μακρυπούλια και τη δίκη Φιλιππίδη

«Θα παραστεί στη δίκη του Φιλιππίδη, δεν αποφεύγει την ευθύνη» - Η στενή συνεργάτιδά του Φιλιππίδη έχει μέιλ που επιβεβαιώνουν την απόλυσή της από εκπομπή #Στούντιο4 της ΕΡΤ - Σε πλειστηριασμό και το εξοχικό του – Ποια είναι η τιμή εκκίνησης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το βράδυ της Πέμπτης παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης #ΤοΣώσε, στο θέατρο Παλλάς. 

Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα και όταν την ρώτησαν για την Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν παρέστη χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε:

«Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που είμαστε και συνάδελφοι. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε την παρουσιάστρια, συνομίλησαν και το πρωί της Παρασκευής 7/10 αποκάλυψε στο #Πρωινό ότι εκείνη δεν είχε λάβει κανένα επίσημο έγγραφο της κλήτευσής της.

«Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται είναι αποκυήματα φαντασίας. Ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.

Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία,  και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε εκείνοι της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή. Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τη συνέχεια της κατάθεσης της στενής συνεργάτιδας του ηθοποιού, η οποία -όπως ισχυρίζεται- απολύθηκε από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, όταν οι ιθύνοντες έμαθαν ότι θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού στο δικαστήριο.

Η προσωπική βοηθός και στενή συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη, λίγη ώρα πριν από την κατάθεσή της, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο #Πρωινό και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση. Αυτό που θέλει, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, να καταστεί σαφές είναι ο τρόπος που η ίδια έχασε τη δουλειά της από την εκπομπή της ΕΡΤ.

Όπως του είπε, αρχές Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής λαμβάνει με μέιλ την καταγγελία της σύμβασης από πλευράς παραγωγής της εκπομπής της ΕΡΤ, της εξηγούν ότι της καταβάλουν ένα συγκεκριμένο ποσό για τις ημέρες που δούλεψε. Η ίδια θεωρεί απαράδεκτη την καταγγελία της σύμβασης, επικοινωνεί με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου, ακολουθεί παρέμβαση της Ένωσης, η απόλυση ανακαλείται η γυναίκα επαναπροσλαμβάνεται. 

Στη συνέχεια, από την εκπομπή -όπως ισχυρίζεται η ίδια- απομονώνεται και αναγκάζεται έναν μήνα μετά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε δηλώσεις σχετικά με τη δίκη, αλλά και για τις φήμες για την υγεία του ηθοποιού. «Είναι απαράδεκτα και προκλητικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη νεκρό. Από ότι είδατε είναι και αναξιόπιστα, γιατί είναι ζωντανός και περπατάει», ανέφερε αρχικά.

«Όσοι συμμετείχαν στις πρόβες που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2008 στο θέατρο Ήβη, σίγουρα θα ενισχύσουν την αθωότητά του. Δεν ξέρω τί θα πεί η κ. Ματίκα. Δεν έχει μιλήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους μάρτυρες, έχει μιλήσει με τους παλιούς συνεργάτες του», κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

 

 

Δείτε στο βίντεο τον καταιγισμό ερωτήσεων στον Πέτρο Φιλιππίδη, στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

 

Για την ώρα:

Νέα διακοπή στην δική.

Σήμερα αναμένεται να συνεχίσει την κατάθεση της η επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Έκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό εξαρτάται από το πότε θα βρεθεί και ο αναπληρωματικός ένορκος.

Αναμένεται στις 12 το μεσημέρι να καταθέσουν η Αλίνα Κωτσόβουλου και η Θάλεια Ματίκα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα, έχει οριστεί η κατάθεση τους, την ερχόμενη Τρίτη το πρωί, στις εννέα.

 

 

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το εξοχικό που έχουν στην κατοχή τους ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας.

Το σπίτι έχει χρέη αξίας 240.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2009 τα οποία δεν μπορούν να αποπληρωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει στο σφυρί. Αυτό έγινε γνωστό από την ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη στο #Πρωινό.

Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου 2022 προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»