Η εξοργισμένη Britney απαντά στην... μάνα της: «Πάρε τη συγγνώμη σου & άντε γ…»

«Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα..! Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση! Φίλα μου τον γαμ.. κώ… σου!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Britney Spears μπορεί να κατάφερε μετά από 13 χρόνια να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, ωστόσο τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για εκείνη.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Η Britney Spears μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Η διάσημη τραγουδίστρια όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Η 40χρονη ποπ σταρ πλέον έχει το ελεύθερο να αναρτά ό,τι θέλει και στα social media και δεν είναι λίγες οι επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά των γονιών της.

Tον πόνο που προκάλεσε την κόρη της Britney, φαίνεται πως κατανόησε η Lynne Spears και με ένα δημόσιο σχόλιο ζήτησε... συγγνώμη από την κόρη της για τα δεινά που πέρασε τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Κι επειδή η Lynne δεν βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει... διαφορετικά... με την... κόρη της, έκανε ένα δημόσιο σχόλιο στο Post της Britney στο Instagram ζητώντας μέσα από το μακροσκελές κείμενό της συγχώρεση με σκοπό να κλείσει επιτέλους αυτός ο κύκλος της οικογενειακής τους διαμάχης.

Η συγγνώμη της... μάνας

«Λυπάμαι για τον πόνο που νιώθεις. Λυπάμαι πολλά χρόνια τώρα. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Britney, μέσα σου ξέρει πόσο σε αγαπώ και ζητώ συγγνώμη για όσα και για όλα όσα σε πόνεσαν», τόνισε η 67χρονη, ζητώντας από την κόρη της να ξεμπλοκάρει τον αριθμό της για να μπορέσουν να μιλήσουν.

Η Spears είχε εξηγήσει με το post της πως ο τρόπος με τον οποίο διαμαρτύρεται για το παρελθόν της έχει να κάνει με τον πόνο που βίωσε για χρόνια.

 

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, προχώρησε σε μια νέα επίθεση, σε ακόμη μία έντονη κατάθεση ψυχής για το διάστημα της κηδεμονίας της, ενοχοποιώντας και πάλι τον πατέρα και τη μητέρα της, μέσα από ένα αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε:

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό… ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους ! Ήμουν η γαμ… Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν… ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο! Ούτε ένας γαμ… άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα..! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ… το μυαλό μου… Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση! Φίλα μου τον γαμ.. κώ… της μάνας μου!».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»