«Μετά από κραιπάλη, εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας, έπεσα σε κώμα»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει δει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της μικρής οθόνης να ανεβαίνουν ιδιαίτερα λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στη σειρά #Παγιδευμένοι! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και ως Δημήτρης Μαρκέτος προκαλεί πανικό στο Twitter, εισπράττοντας άκρως κολακευτικά σχόλια κυρίως από το γυναικείο κοινό. 

 

 

Γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει marketing και διοίκηση επιχειρήσεων, ξεκινώντας παράλληλα να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία. Σε ηλικία 22 ετών ωστόσο συνειδητοποίησε ότι θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά την υποκριτική, γι' αυτό και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013. 

 

 Τα πρώτα βήματα

Με το ταλέντο του ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015, στο επεισόδιο #ΤοΔώρο της αστυνομικής σειράς του ALPHA, #10ηεντολή. Στη συνέχεια, πήρε μέρος στην ίδια σειρά στο επεισόδιο #Θυμός και την ίδια χρόνια ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς του MEGA, #ΜάλισταΣεφ!

 

 

Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, #ΔίδυμαΦεγγάρια, συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου. Η συνεργασία τους αυτή συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-18 στη δραματική σειρά του Alpha #ΤοΤατουάζ. Την περίοδο 2019-20 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, #Αγγελική, υποδυόμενος τον επιστάτη Μιχάλη Ζάχο. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο του το 2018 στην ταινία #Αιγαίο S0S εισπράττοντας άκρως θετικές κριτικές.

 

«Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα»

Παρότι οι γυναίκες σχηματίζουν ουρά στο πέρασμά του, ο Μιχάλης κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως πάντως αναφέρει στο ελληνικό περιοδικό #Εγώ, το γεγονός ότι έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν του αφήνει τον χρόνο που θα ήθελε για να δημιουργήσει οικογένεια. «Με τα ωράρια που έχω, αν ερχόταν τώρα ένα παιδί, θα έπρεπε να προσλάβω δύο νταντάδες. Δε γίνεται δυστυχώς. Και χρόνο να είχα, δε νομίζω ότι είμαι σε φάση για ένα παιδί, τουλάχιστον τώρα, θέλω να κάνω τελείως άλλα πράγματα... Ο έρωτας παίζει για εμένα κυρίαρχο ρόλο για όσο υπάρχει. Μετά πρέπει να δουλευτεί με άλλο τρόπο για να συνεχίσει να υπάρχει...», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Στόχος του είναι να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητας, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει κάνει ακρότητες. «Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κραιπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα», έχει πει.

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»