Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η οργισμένη αντίδραση του Τάσου Χαλκιά στις κάμερες, στην Δίκη Φιλιππίδη

  06/10/2022 10:22
Η οργισμένη αντίδραση του Τάσου Χαλκιά στις κάμερες, στην Δίκη Φιλιππίδη

Η οργισμένη αντίδραση του Τάσου Χαλκιά στις κάμερες, στην Δίκη Φιλιππίδη

  06/10/2022 10:22

Διεκόπη για αύριο η Δίκη λόγω αδιαθεσίας της προέδρου της Έδρας - Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - Ο λόγος που κουτσαίνει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν να συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, με τις καταθέσεις γνωστών Ελλήνων ηθοποιών οι οποίοι έχουν κληθεί από το δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μαρτυρία των ηθοποιών κρίθηκε σημαντική για να διευκρινιστούν κρίσιμα σημεία των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που έχουν γίνει σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Ωστόσο η δίκη διακόπη για αύριο Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, εξαιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας της Προέδρου.

Το δικαστήριο είχε καλέσει να καταθέσουν, ως μάρτυρες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.

Σε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής όμως, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη λόγω της αδιαθεσίας της πρέδρου της Έδρας, διεκόπη για αύριο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μάλλον θα πρέπει να κλητευθεί από την Εισαγγελία, καθώς δεν ήταν γνωστά τα στοιχεία της μέχρι πρότινος.

Ο Τάσος Χαλκιάς μάλιστα το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, φανερά εκνευρισμένος, καθώς οι δημοσιογράφοι του «έκλεισαν» τον δρόμο.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα

«Έλα παιδιά, θέλω να περάσω, σας παρακαλώ πολύ! Πάω στο δικαστήριο, τι με ρωτάτε τώρα τι ξέρω;» τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κούτσαινε όταν έφθασε στο δικαστήριο και εξήγησε ο δικηγόρος του το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος. Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας