Η Angelina Jolie και η εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης του Brad Pitt

«Εντελώς αναληθείς οι ισχυρισμοί της. Η Αngelina δηλητηριάζει τα παιδιά εναντίον μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγο μετά τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως τις κατηγορίες της Angelina Jolie εναντίον του Brad Pitt για κακοποιητική συμπεριφορά σε εκείνη και τα παιδιά τους, ο 58χρονος δεν άργησε να δώσει την απάντησή του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Angelina Jolie επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά του Brad Pitt κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η ίδια ανέφερε ότι ο Brad Pitt προέβη σε διάφορες άλλες πράξεις σωματικής βίας και έριχνε αλκοόλ τόσο σε εκείνη όσο και στα παιδιά τους. Ένα από αυτά μάλιστα, «παραλίγο να το πνίξει», όπως ανέφερε στην καταγγελία της.

 

 

Ο Brad Pitt δεν ήθελε να αφήσει τις καταγγελίες της Angelina Jolie να μένουν αναπάντητες και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση.

Πριν πάρει θέση νόμιμος εκπρόσωπός του, σύμφωνα με το #TMZ, πηγές από το περιβάλλον του Brad Pitt ανέφεραν ότι: «Η Angelina Jolie βρίσκεται σε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Brad Pitt, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους ισχυρισμούς που έκανε εδώ και χρόνια - ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές. Οι επανειλημμένες προσπάθειες της Angelina Jolie να "ζωγραφίσει" τον Brad ως κακοποιό παιδιών έχουν προκαλέσει ακραίο αντίκτυπο στα έξι παιδιά τους, τα οποία τώρα είναι εντελώς αποξενωμένα από τον πατέρα τους».

Άλλες πηγές τόνισαν ότι: «Ο Brad Pitt έχει τώρα μια περιορισμένη και τεταμένη σχέση με τα παιδιά, λόγω αυτής της "εκστρατείας" αποξένωσης».

 

Υπενθυμίζεται, ότι το FBI μετά από έρευνα που διεξήχθη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της Jolie για την υποτιθέμενη κακοποιητική συμπεριφορά του Brad Pitt στην οικογένειά του το 2016 ήταν ανεπαρκείς. Αυτό εμπόδισε τις αρχές να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνες και δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη στον Brad Pitt.

Το αρμόδιο τμήμα έκλεισε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων την υπόθεση, αλλά η Angelina Jolie δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε τις προσπάθειες ανώνυμα για όσα συνέβησαν σε εκείνο το ταξίδι.

 

 

Οι πηγές λένε ότι είναι ξεκάθαρο πως «το μόνο που θέλει η Angelina Jolie είναι να εκδικηθεί τον Brad Pitt» και ότι «έχει δηλητηριάσει τα παιδιά εναντίον του Brad Pitt» σε σημείο που έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με κανένα από αυτά και τα θύματα είναι όλη η οικογένεια.

 

 

«Ο Brad δεν έχει πει ποτέ δημόσια κακή λέξη για την Angelina Jolie, για χάρη των παιδιών τους» προσθέτου άνθρωποι πολύ κοντά στον Brad Pitt, ο οποίος κατά τους ίδιους « πιστεύει ότι πρόκειται για μια μοχθηρή, αδυσώπητη επίθεση».

 

 

Σε μια δήλωση στο #CNN, ο εκπρόσωπος του Brad Pitt είπε: «Η ιστορία της Angelina Jolie συνεχίζει να εξελίσσεται κάθε φορά που την λέει με νέους, αβάσιμους ισχυρισμούς. Ο Brad Pitt έχει αποδεχτεί την ευθύνη για ό,τι έκανε, αλλά όχι για πράγματα που δεν έκανε. Αυτοί οι νέοι ισχυρισμοί είναι εντελώς αναληθείς».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»