Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν είναι θέμα για τις εκπομπές οι ευχές των πρώην συντρόφων μου»

  05/10/2022 14:17
«Δεν είναι θέμα για τις εκπομπές οι ευχές των πρώην συντρόφων μου»

«Δεν είναι θέμα για τις εκπομπές οι ευχές των πρώην συντρόφων μου»

  05/10/2022 14:17

Μαίρη Συνατσάκη: «Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει με ιδιαίτερη προσμονή να υποδεχτεί σε λίγο καιρό το πρώτο της παιδί. Το βράδυ της Τρίτης, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την παρουσιάστρια κι εκείνη μίλησε για αυτή την περίοδο της ζωής της.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει.

Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο. Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώην σύντροφοι της Μαίρης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Αιμιλιανός Σταματάκης ρωτήθηκαν για την εγκυμοσύνη της. H Συνατσάκη απάντησε στην #SuperΚατινιά της εκπομπής #SuperΚατερίνα

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχτηκαν πρώην σύντροφοί της για την εγκυμοσύνη της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το συγκεκριμένο ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά νομίζω ότι όλοι το καταλάβαμε τελικά. Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε, στη σωστή βάση. Δεν είναι θέμα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας