Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους - Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους - Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο - Οι on air ευχές του πεθερού της - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά, το απόγευμα της Κυριακής, στο δημαρχείο της Βούλας. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. 

 Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού προβλήθηκε αποκλειστικά από το #HappyDay.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10, καθώς το ζευγάρι ήθελε απόλυτη μυστικότητα. Ο γάμος έγινε στις 5 το απόγευμα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και έδωσε λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν τη χθεσινή ημέρα.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος»

 

 

Ο πατέρας του γαμπρού και γνωστός επιχειρηματίας Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή #ΠρωινόΜας» και τον Άγγελο Βουράκη για τον πολιτικό γάμο του γιου του με την παρουσιάστρια.

«Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε συγκινημένος ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος.

 

   

 

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του. 

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη - «Λήξη... συναγερμού»
Το άλμπουμ της ζωής του κορυφαίου του θεάτρου και κινηματογράφου, Γιάννη Φέρτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή»
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το #SurvivorGR: Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Eίχα τεράστια αγωνία. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου»
Η πρώτη έξοδος του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας