H Μαριέλλα Σαββίδου ξεσπά για την Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρo στο #GNTMgr

«Να αντιμετωπίζεις έναν οχετό από μίσος, βία, κακία και χολή από “σωστούς ενάρετους ανθρώπους” που διάγουν απόλυτα έντιμο βίο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για πρώτη φορά φέτος στο #GNTMgr βλέπουμε και τρανς μοντέλα απο την Κύπρο, τα οποία διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του reality μόδας. Ανάμεσα τους και η Έβελυν, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην audition που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 26/9. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

«Δυστυχώς έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δε νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιο μου. Τυλίχτηκα με μία κουνουπιέρα και είπε θεέ μου κάνε με κορίτσι!», πρόσθεσε.

 

 

Η εξομολόγηση της Έβελυν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που δεν δίστασαν να ρίξουν χολή και να γράψουν αρνητικά σχόλια για την όμορφη τρανς. Η γνωστή ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου ξέσπασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να είσαι τρανς, να έχεις καταφέρει κάτι που προϋποθέτει τόλμη και θάρρος, να βγεις δηλαδή μπροστά στις κάμερες και να διεκδικήσεις δημοσίως την πραγματική σου ταυτότητα (λες κι εμείς οι υπόλοιποι, οι “σπουδαίοι και τρανοί” θα αποφασίσουμε αν το δικαιούσαι ή όχι) και να αντιμετωπίζεις στα Social media έναν οχετό από μίσος, βία, κακία και χολή από “σωστούς ενάρετους ανθρώπους” που διάγουν απόλυτα έντιμο βίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»