Πλημμύρισαν τα social media με μηνύματα αποχαιρετισμού στον Λάμπρο της Κύπρου

Γνωστοί άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της πολιτικής και όχι μόνο αποχαιρετούν τον λατρεμένο Λάμπρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Απέραντη θλίψη σκόρπισε σε όλη την Κύπρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μικρού Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος από τα πρώτα στάδια της ζωής του κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες, καθώς είχε προσβληθεί από μία σπάνια ασθένεια.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του μικρού Λάμπρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 11 ετών. Όπως αναφέρει η οικογένεια, «ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια».

Η οικογένεια, στην ανακοίνωσή της προσθέτει πως «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση, η οικογένεια χαρακτηρίζει τον Λάμπρο ως ένα μαχητή της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, «αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι άγγελέ μας».

Ο Λάμπρος έπασχε από την ασθένεια (Sheba) Kaposi Lymphangiomatosis, η οποία δημιουργεί υγρά που καταστρέφουν ζωτικά όργανα του σώματος. Οι γονείς του, Παντελής και Χριστίνα ενημέρωσαν για την θλιβερή είδηση με ανάρτησή τους στα social media.

 

 

Στα social media δεν απασχολεί κανένα άλλο θέμα. Γέμισαν από αργά το βράδυ, με μυνήματα αποχαιρετισμού για τον λατρεμένο Λάμπρο της Κύπρου.

Όπως ήταν φυσικό, δεν έμειναν ασυγκίνητοι με τον χαμό του, ούτε και οι γνωστοί άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και της πολιτικής, που τον γνώριζαν προσωπικά. Δείτε ενδεικτικά μερικά μηνύματα.

 

Το αντίο της Στέλλας Κυριακίδου

«Μια είδηση που δεν ήθελα να ακούσω. Ένα τηλεφώνημα που δεν ήθελα να λάβω.

Ο Λάμπρος ήταν ένα λαμπρό φως για τόσους πολλούς. Τα σχέδια του πάντα γεμάτα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου, γεμάτα αγάπη, καρδούλες, λουλούδια και λιακάδα. Όπως ο ίδιος είχε πάντα ένα φωτεινό χαμόγελο, μια αγκαλιά, σκόρπιζε αγάπη παντού.

Όσοι τον γνωρίσαμε αισθανόμαστε τυχεροί που το φως του άγγιξε την ζωή μας .

Λαμπρό λατρεύω το σχέδιο που μου χάρισες. Θα το φυλάω πάντα.

Καλό ταξίδι Άγγελε μας - πάντα θα είσαι ένα φωτεινό αστεράκι στον ουρανό.

Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι μαζί σας.»

 

Το αντίο του Κωνσταντίνου Ιωάννου

«Καλό ταξίδι άγγελε μας. Έδωσες την μάχη για την ζωή με χαμόγελο και αξιοπρέπεια. Οι σκέψεις μας μαζί σας.»

 

 

 

Το αντίο της συζύγου του Νίκου Χριστοδουλίδη, Φιλίππας Καρσερά

«Από χθες μαζί με τους Αγγέλους, θα λάμπεις από ψηλά και θα μας θυμίζεις τα σημαντικά της ζωής μικρέ μας υπερ-ήρωα για να μην αναλωνόμαστε στα ανούσια καθημερινά και ματαιόδοξα.

Χριστίνα μου ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μας δια ζώσης γνωριμία, τον Απρίλιο του 2017, σε εκείνο το μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου στο Ισραήλ στο οποίο για τόσο καιρό ζούσατε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που με χαμόγελο κουβαλούσες τον Σταυρό σου και είχες μετατρέψει εκείνο το δωμάτιο σε κουζίνα, ιατρείο, σαλονάκι για φίλους και παιχνιδότοπο για τον Λάμπρο. Μου είπες θυμάμαι ότι είχε πάνω από χρόνο να πας Κύπρο, πόσο σου έλειπε η μεγάλη σας κόρη και ότι χρειαζόσουν κατεπειγόντως οδοντίατρο αλλά στο Ισραήλ ήταν πολύ ακριβές αυτές οι υπηρεσίες. Φεύγοντας από εκεί με είχε καθηλώσει το παράδειγμα αυτής της μάνας και από το πόση αγάπη και δύναμη ψυχής μπορούσε να χωρέσει σε 12 τετραγωνικά μέτρα ενός νοσοκομείου, για τόσα χρόνια, πόσα μια μάνα μπορεί να αφήσει πίσω και πόσες χαρές να σκαρφιστεί για να μην εγκαταλείψει τη μάχη και να δώσει τα πάντα στο παιδί της. Χριστίνα μου είσαι υποδειγματική μητέρα. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Παντελή, Λίζα, πάντα δίπλα σας.»

 

 

Το αντίο του Παγκύπριου Σύνδεσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

«Ο Λάμπρος μας, ταξιδεύει πια στο φως.

Ο Λάμπρος μας, λάμπει πια ανάμεσα στα αστέρια.

Ο Λάμπρος μας, θα ζει πάντα στις ψυχές μας και θα μας δίνει ελπίδα και κουράγιο να συνεχίσουμε τις μάχες. Όπως αυτός και οι γονείς του μάχονταν τόσα χρόνια με εφόδιο την πίστη και την ελπίδα.

Ο Λάμπρος μας, δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Οι γονείς του Παιδοογκολογικού εκφράζουν τη συντριβή και τη βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του μικρού Λάμπρου.

Pantelis Christina Kallenou τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.»

 

 

Το αντίο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

«Αγαπώ, νοιάζομαι προσφέρω...αυτός ήταν ο "Λάμπρος" για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation

Μας "αγαπούσε" και το έδειχνε με διάφορους τρόπους, "νοιαζόταν" έτσι πολλά πράγματα τα δημιουργούσε για το Ίδρυμα μας, αλλά πάνω από όλα του άρεσε να "προσφέρει" και ιδιαίτερα για τα παιδιά...μας πρόσφερε δημιουργήματα του γιατί ήξερε ότι εμείς θα τα διαθέταμε προς πώληση για να στηρίξουμε τις ανάγκες του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

Για μας ήταν το πιο "Λαμπρό Αστέρι" όπως ένα από τα δημιουργήματα του...

Ένα παιδί με πολλή ενέργεια όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, αλλά και με απεριόριστα ταλέντα και δύναμη για ζωή.

Καλό παράδεισο "Λάμπρο" μας!»

 

 

Το αντίο της Ιωάννας Μαλέσκου

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

 

Το αντίο του Γιώργου Εφραίμ

«Τυχερός όποιος σε γνώρισε αγόρι μου γλυκό και τον δίδαξες μαθήματα ζωής.. Καλό παράδεισο Λάμπρος μας». 

 

 

 

Το αντίο του Μάριου Πρίαμου

«Καλό Παράδεισο φιλαράκι μου …

Σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες Μαχητή μου . Είναι και κάποιες στιγμες που Δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου οικογένεια…

Κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε ξανά και θα τα πούμε όπως εμείς ξέρουμε»

 

 Το αντίο του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου

«Δε θα μπω καν στον κόπο να πω ποιος ήσουν και τι ήσουν για μένα γιατί σίγουρα θα σε αδικήσω. Και δεν σου αξιζει με τίποτα να σε αδικήσω. Άλλωστε σου χρωστούμε τόσα πολλά που μας έμαθες. Ένα μόνο θα σου πω. Κατάφερες να με κάνεις να νιώθω ότι ξεριζώθηκε ένα κομματι από την καρδιά μου αλλά χαλάλι σου λεβεντη μου. Μπορεί να μην μπορώ να δω την λάμψη σου πλεον στη γη, αλλά κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό θα ξέρω ότι το πιο φωτεινό αστέρι θα είσαι εσύ.

Σε αγαπώ και θα σε θυμάμαι για πάντα Λαμπρούκο.

Ένας παντοτινός φίλος σου»

 

Τον αποχαιρετισμό της έστειλε και η εκπομπή «24 ώρες» 

«Με απέραντη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Λαμπρος μας αποφάσισε ξαφνικά να πετάξει στους Ουρανούς μαζί με τους άλλους Αγγελους.

Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι γιατί νιώθουμε ότι χάνουμε ένα κομμάτι μας.

Όμως ταυτόχρονα νιώθουμε ότι θα έχουμε για πάντα έναν φύλακα άγγελο εκεί ψηλά που θα φωτίζει τις ψυχές μας και να μας θυμίζει πάντα τα σημαντικά της ζωής.

Στους γονείς Παντελη και Χριστινα αλλά και στην αδελφή του Λαμπρου μας δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να ξέρουν ότι θα είμαστε δίπλα τους.

Καλό ταξίδι άγγελε μας. Σε αγαπουμε απεριόριστα ΠΑΝΤΑ

*Ακολουθεί το μήνυμα της οικογένειας:

Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.

Καλό ταξίδι Αγγελε μας.»

 

 

Το αντίο του Ανδρέα Δημητροπούλου

«Στο καλο ρε λεβεντη.Μαθαμε πολλα απο σενα. Θα μας λειψεις…»

 

 

 

Το αντίο της Κατερίνας Μηλιώτη

«Ο Λάμπρος μας, ο Λαμπρος που αγάπησε όλη η Κύπρος, άνοιξε απόψε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι. Χριστίνα μου και Παντελή μου, κι εσεις και το αγγελούδι σας σταθήκατε λεβέντικα, παλληκαρίσια, ως το τέλος.Τώρα, το φωτεινό αστεράκι θα βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά της μάνας όλων μας, της μάνας Παναγιάς.»

 

 

 

 

Το αντίο της Ελπίδας Ιακωβίδου

«Σήμερα, ημέρα των γενεθλίων μου, ο Λάμπρος μου έφυγε… Έχασα ένα κομμάτι της καρδιάς μου… κέρδιςα όμως έναν Άγγελο. Καλό Παράδεισο αστέρι μου. Θα σε παρακολουθώ που θα λάμπεις ψηλά στον ουρανό. Παντελή μου και Χριστινα μου πάντα δίπλα σας.»

 

Το αντίο της Λουκίας Μιχαήλ

«"Φτανει οτι την εκαμα και τουτο δεν πειραζει"

Την "εκανες" ψυχουλα μου για το Παράδεισο κοντά στους Αγγελους

Καλό ταξιδι στο ΦΩΣ Άγγελε της καρκιας μας»

 

 

 

Το αντίο της Κάτιας Σάββα

 

«Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.

Καλό ταξίδι Αγγελε μας.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»