«Ετοιμαστείτε, έρχονται οι μηνύσεις! Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες!»

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθαρίζει την θέση της για το θέμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη και της απόπειρας να δώσει τέλος στη ζωή της - Βίντεο ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου - Τι λέει ο δικηγόρος της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έξω φρενών έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά και το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το οποίο μετάδιδε την ίδια είδηση. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά μίλησε στην εκπομπή διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Αλεξανδράκη: «Δεν έχω κάνει απόπειρα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

 

Λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα προκειμένου να μη δημιουργούνται – όπως είπε – λανθασμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Την είδηση αυτή εμείς την μάθαμε την ώρα που ήμασταν στον αέρα. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από το zougla.gr, ανέβηκε στις 9.36, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Την είδε η ομάδα της εκπομπής και επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και τις αστυνομικές πηγές αλλά και τις πηγές από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε η Δήμητρα.

Στην πορεία, βγάλαμε την Δήμητρα στον αέρα που το διέψευσε και εμείς δεν έχουμε λόγω να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει για λόγους τάξης να το αποκαταστήσουμε» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ στη συνέχεια στην εκπομπή βγήκε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής που μετέφερε την είδηση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Προσπάθησα πολύ διακριτικά να μην αναφέρω το όνομα αλλά επειδή υπάρχει και δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, ειπώθηκε. Το θέμα είναι άλλο. Δε βγήκαμε να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να είναι μια χαρά το κορίτσι. Απλά σας λέω τι μου μεταφέρθηκε γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Δε θα μπορούσε με τίποτα η κοπέλα να βγει να πει ότι τα πράγματα είναι έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω» είπε ο δημοσιογράφος.

«Δεν ήταν μόνο το άρθρο του zougla να πούμε, οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου ανέφεραν αυτό» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Καραστεφανή να τονίζει,  «Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε πριν 1 και 2 και 3 φορές».

«Για την ώρα ας κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην Φαίη Σκορδά

«Προέκυψε αυτή η είδηση, μερικά λεπτά πριν βγούμε στον αέρα της εκπομπής, οπότε μετά ξεκίνησε και η επικοινωνία των δημοσιογράφων με τις πηγές τις αστυνομικές και του νοσοκομείου», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ, καταλαβαίνω ότι ήταν σε μεγάλη ταραχή, αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα που ένιωσε έτσι. Δεν είχαμε κάνει δικό μας ρεπορτάζ πριν την εκπομπή για το τι έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο ακόμα είναι λίγο θολό, απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από την στιγμή που τοποθετήθηκε η ίδια πρέπει να σεβαστούμε την τοποθέτηση και να είμαστε διακριτικοί σε αυτό που η ίδια θέλει, ας κρατήσουμε αυτό που η ίδια λέει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του ΣΚΑΙ για την on air επικοινωνία της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

 

 

Ωστόσο, η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της που ταράχτηκαν. Αυτό έκανε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μέσα από ένα Insta story που έκανε ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. 

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

 

 

 

«Τα πράγματα όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού λίγες ώρες αργότερα, η Δήμητρα Αλεξαδράκη έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματά τους.

Είστε ότι καλύτερο. Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, προσπάθησα στα περισσότερα, το ξέρετε αυτοί που έχουμε μιλήσει. Δεν έχω λόγια. Επιφυλάσσομαι ειλικρινά και θα ανταποδώσω», έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

 

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από το ταξίδι της στο Μιλάνο συναντώντας και πάλι την Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα του γνωστού μοντέλου στα δημοσιεύματα.

«Αυτό το κορίτσι ειλικρινά δεν το λυπάστε; Να παρατάει τις διακοπές του, να την αγχώνετε στην κατάστασή της; Να τους κουβαλάτε εδώ και να κάνετε αυτά τα πράγματα; Ντροπή! Ιωάννα μου είμαι εντάξει, τουλάχιστον επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν», ανέφερε στο σχετικό βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

 

 

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το δωμάτιο όπου διέμενε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26/9 από το #Πρωινό.

Πρόκειται για το δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα, πλάνα από το οποίο τράβηξε το ίδιο το μοντέλο μετά την επιστροφή της από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου πήγε μετά την κρίση που έπαθε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να δείξει ότι όλα τα πράγματα στο δωμάτιο είναι τακτοποιημένα. Ο δικηγόρος του μοντέλου, κ. Λεωνίδας Σιδηρόπουλος μίλησε στο #Πρωινό. Ο κ. Σιδηρόπουλος επεσήμανε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έπαθε κρίση πανικού.

 

 

Ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη και στην Φαίη Σκορδά:

 «Η αρχική μας πρόθεση είναι να προχωρήσουμε σε αξίωση αποζημίωσης»

 

 

 

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral στο διαδίκτυο αμέσως και σχολιάστηκε και από τις άλλες εκπομπές το Σαββατοκύριακου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;