Όλες οι εκατέρωθεν δημόσιες δηλώσεις Σεργουλόπουλου - Μπακοδήμου - Παρλιάρου

Φώτης και Μαρία: Tο χρονικό μιας επικής φιλίας που πλέον δεν υπάρχει 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το χρονικό

Ο Στέλιος Παρλιάρος μιλώντας στην εκπομπή #SuperΚατερίνα ο γνωστός ζαχαροπλάστης τόνισε: «Δεν θα πήγαινα κριτής στο ΜasterChef, πήγα ως γκεστ. Να είμαι μόνιμος κριτής δεν μπορώ να το κάνω. Δεν είμαι τόσο αυστηρός και δεν μπορώ να κάνω ριάλιτι».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου: «Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε. Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του #ΓειαΣου στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν έξω από το στούντιο του ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου, ο οποίος εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πόσο στενοχωριέται που εκείνη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μιλάνε, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με χαμόγελο πως:

«Ο Στέλιος είναι τόσο γλυκός, όσο και τα γλυκά του. Τον αγαπώ πολύ».

 

 

Πώς απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Μαρία Μπακοδήμου;

Για τη συνεργασία του με την Τζένη Μελιτά, τη νέα εκπομπή που ξεκίνησε στην ΕΡΤ, αλλά και την Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν πληροφόρησαν τον παρουσιαστή ότι η Μαρία Μπακοδήμου του ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ως εξής:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ό,τι έχει πει η Μαρία, δεν έχω κάτι άλλο εγώ να πω σε αυτό. Ξέρετε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που με γνωρίζετε ότι δεν έχω συζητήσει ποτέ για τις προσωπικές μου σχέσεις και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε αυτή τη φορά. Και ειδικά στο πόδι κυριολεκτικά όπως είμαστε τώρα, θα αδικήσετε και τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου».

 

 

Μετά τη δήλωσή του ότι στενοχωριέται που ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν μιλάνε και δεν γνωρίζει το γιατί, ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στο #Πρωινό και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, λοιπόν, ρωτήθηκε ξανά για τους δύο παρουσιαστές και σημείωσε πως «με τον Φώτη μας δίνει μία δυνατή φιλία. Με τον Φώτη και τη Μαρία κάναμε πετυχημένες συνταγές. Και τους δύο τους αγαπώ, ξεχωριστά τον καθέναν. Πιο πολύ βρίσκομαι με τον Φώτη αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μιλάνε. Στενοχωριέμαι που δεν μιλάνε. Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά, τέτοια δεν κάνω ούτε στους φίλους μου».

Πώς ενεπλάκη το όνομα του Στέλιου Παρλιάρου με το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης είχε σχέση με έναν σεφ και επειδή ήμουν κολλητός του Φώτη, είπαν ότι είναι δικό μου το παιδί. Τώρα βρισκόμαστε με τον Φώτη και γελάμε. Το διακωμωδούμε, αφού ο Φώτης λέει στον γιο του «πήγαινε εκεί στον μπαμπά να τον φιλήσεις. Το παιδί θα παντρευτεί, θα πάει Πανεπιστήμιο και θα λένε ότι είναι δικό μου» δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

 

 

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #XαμογέλαΚαιΠάλι λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΪ που φέρει τον τίτλο «Γειά σου».

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν να αλλάζει η ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρθηκε ακόμα στο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στο J2US ενώ όταν τη ρώτησαν αν θα δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της, έγινε… καπνός.

«Τι εννοείται αλλαγές μπροστά και πίσω; Όχι, οι μόνες αλλαγές που είναι να κάνουμε είναι μερικά πράγματα να σφίξουν, κάποια άλλα να χαλαρώσουν. Κάποια θέματα να βγουν πιο μεγάλα, να εντάξουμε κάποια άλλα. Μικρά πραγματάκια. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα και εγώ. Επικοινώνησα αμέσως με τη δουλειά γιατί δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα ειδικά για παιδιά που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται, δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις…» είπε η Μαρία Μπακοδήμου

«Στην κριτική επιτροπή του J2US νομίζω θα είναι η Γαρμπή» σχολίασε σε άλλο σημείο.

Όταν όμως τη ρώτησαν για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της…. είπε, «Τι ωραία που τα λες γλυκούλα μου… Γειά σας»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»