Η Χρονοπούλου μετά την απώλεια της Καραγιάννη, ζήτησε δημόσια την καύση της

«Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η τελευταία επιθυμία που είχε αφήσει η Μάρθα Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της και η τέφρα της να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Μετά τον χαμό που είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το αν μπορεί η επιστήθια φίλη της, η Ντόρα Δούμα, να την πραγματοποιήσει, τελικά αυτό κατέστη δυνατό.

Η σορός της Μάρθας Καραγιάννη αποτεφρώθηκε και την τέφρα της παρέλαβε ο Δημήτρης Σούρας από την σύζυγό του και τη Ντόρα Δούμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τη στιγμή αυτή, μάλιστα, κατέγραψε ο φακός της εκπομπής #SuperΚατερίνα.

«Αυτή είναι η Μάρθα;», ρώτησε ο Δημήτρης Σούρας και οι δύο γυναίκες του απάντησαν: «Αυτή είναι η Μάρθα μας! Είναι ζεστή ακόμα».

 

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην #Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη. Επιπλέον, η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για την καύση μετά τον θάνατό της.

«Ήδη μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας μου δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο» Στο στεφάνι που έστειλε έγραψε: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!» «Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δουν: η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου κι η Μαρθούλα. Καμία άλλη…Καλό κορίτσι! Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!»

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν διστάζει να μιλήσει για την καύση μετά το θάνατό της: «Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο -διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια; Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας. Τώρα, αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»