Σχοινάς - Γαρμπή - Μαζωνάκης: Μετά το εξώδικο, έρχεται αγωγή 1 εκατ. ευρώ

Κόλαφος ο δικηγόρος Σχοινά - Γαρμπή για την υπόθεση με τον Μαζωνάκη και τα εξώδικα - Ο «πόλεμος» συνεχίζεται! «Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη και 40.000€ που είχε λάβει ο Σχοινάς και προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι «απαντήσεις» μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, μετά την δεύτερη αναβολή την πρεμιέρα τους.

Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στο Instagram εξέφρασαν τη δική τους οπτική για το ζήτημα. Λίγες ημέρες μετά το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή. 

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το #HappyDay, ο επιχειρηματίας θα καταθέσει νέα αγωγή, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και γενικώς για μια βλάβη που έχει υποστεί επικοινωνιακά η επιχείρηση.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε», τόνισε.

Αναφορικά με το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Ωστόσο φαίνεται πως τα εξώδικα δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ του #MegaΚαλημέρα, η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ.

 

 

Από πλευράς του, ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης, του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή απαντά στα εξώδικα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά #Πρωινό μας.

«Τις δύο τελευταίες μέρες ακούγονται τα απίστευτα.

Φυσικά και θα απαντήσουμε στα εξώδικα, κατά τρόπο που θα παρέχεται πλήρης αντίκρουση στα αόρiστα και πρωτοφανή που διαδραματίστηκαν με τον κύριο Σχοινά. Η κυρία Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση.

Χθες μου κοινοποιήθηκε ένα εξώδικο. Μια εταιρεία ονόματι Δεληγιαννίδης. Την οποία ειλικρινά δεν την γνωρίζει ο κύριος Σχοινάς, ποτέ δεν μίλησε με τον κύριο Δεληγιαννίδη ή με την εταιρεία αυτή. Συμφώνησε με άλλα άτομα. Η εταιρεία Δεληγιαννίδη, βλέπω ότι έχει μετοχικό κεφάλαιο 1.000€.

Θέλω να δω ποιος είναι αυτός ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κύριος Σχοινάς δεν έχει εκπληρώσει τα συμφωνηθέντα.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ, γιατί ο συνάδελφος κύριος Αγαπηνός, έδωσε στην δημοσιότητα ένα εξώδικο, όταν ο ίδιος στις πολλές εκπομπές του παρουσιάζεται, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για το νομικό πολιτισμό, που πρέπει να διέπει τις σχέσεις και ο ίδιος δίνει εξώδικο, που μόνο στα χέρια του υπήρχε.

Την ίδια στιγμή που το κοινοποιεί, παραβιάζοντας αυτό που τον παρακολουθώ σε πολλές εκπομπές να λέει, διασύρει με αυτό τον τρόπο δύο άτομα, τα οποία η καλλιτεχνική και κοινωνική τους πορεία, δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή, για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας. Είναι μια απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ο Σχοινάς δεν έλαβε γνώση της αφίσας, το πληροφορήθηκε από την ανάρτηση που έγινε από το κέντρο Αθηνών και από τον κύριο Μαζωνάκη. Όταν το πληροφορήθηκε και επειδή αυτό το περιεχόμενο είναι αντίθετο με αυτά που συμφώνησε, αμέσως διαμαρτυρήθηκε.

Αν η επιχείρηση είχε μπει στον κόπο να δώσει ένα δείγμα πριν κατασκευάσει, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, διότι θα διορθώνονταν ότι έπρεπε να διορθωθεί. Ο κύριος Σχοινάς δεν είναι άτομο που ασχολείται με τον τύπο, αλλά με την ουσία συνεργασίας. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι μπορεί να αποδεχτεί να μειώνεται καλλιτεχνικά μία διαδρομή, τουλάχιστον τα τελευταία 12 χρόνια, ως πρώτο όνομα με εμφανίσεις sold out.

Δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και συζήτηση, η θέση της άλλης πλευράς, ότι για να διορθωθεί η αφίσα χρειαζόταν τόσο πολύ χρόνο, για να ματαιωθεί η πρεμιέρα. Η πρεμιέρα ματαιώθηκε για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση, με την επαγγελματική και κοινωνική προσφορά στο θέμα του προγράμματος από τον κύριο Σχοινά. Είχε κάνει τις πρόβες που απαιτούνται, για να δώσει αυτό που έπρεπε στις εμφανίσεις του, για να απολαμβάνει ο κόσμος το πρόγραμμα του και ήταν πανέτοιμος για να ξεκινήσει. Φυσικά ήταν παρών στις πρόβες. Ήτανε παρών και στην πρώτη και στην δεύτερη τζενεράλε πρόβα.

Την παραμονή της πρεμιέρας, ο ηχολήπτης του είχε ένα ατύχημα έπεσε από την σκηνή και έσπασε το ισχίο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τι άλλη παραπάνω απόδειξη.

Ο κύριος Σχοινάς έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία των εμφανίσεων του, μαζί με τους συνεργάτες του. Πήγε την παραμονή, στην προγραμματισμένη ώρα ενάρξεως της τζενεράλε 9 η ώρα, πλην όμως η παρουσία του δεν ήταν να κάνει πρόβα να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει, δεδομένου ότι το πρόγραμμα του ήδη ήταν έτοιμο πριν από πολλές μέρες.

Ένας καλλιτέχνης ο οποίος προετοιμάζεται σωστά, όπως πρέπει, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, που πρέπει να τηρεί, πριν την έναρξη του προγράμματος, στα καλά καθούμενα δεν σηκώνεται να φύγει. Μία περίπτωση υπάρχει, να είχε προγραμματίσει να πάει κάπου αλλού. Τέτοια περίπτωση, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Η άλλη πλευρά δεν ήταν έτοιμη, για δικούς τους λόγους που αφορούσαν.

Ο κύριος Καφίρης τον πήρε τηλέφωνο το πρωί της Πέμπτης, και του είπε ότι δεν θα γίνει η πρεμιέρα για λόγους που το εξήγησε. Αμέσως λοιπόν μετά την προφορική ενημέρωση του κυρίου Καφίρη, ότι δεν θα γίνει πρεμιέρα και πιθανότατα ούτε του επόμενου Σαββάτου, του έστειλε μήνυμα: "ότι πλέον εγώ δεν μπορώ να παρουσιάζουμε ως ασυνεπής, να ματαιώνεται η πρεμιέρα, χωρίς να ενημερώνομαι"

Και εκ των υστέρων, ανάρτησε και μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δηλώνω κατηγορηματικά, με απόλυτη σαφήνεια και απόλυτο τρόπο, ότι ο κύριος Διονύσης Σχοινάς, για το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου '22 με Απρίλιο του '23, δεν έχει πάρει ούτε 1 € προκαταβολικά. Εάν η άλλη πλευρά υποστηρίζει κάτι τέτοιο, αυτό είναι αναληθές και προσβλητικό.

 Η εμπλοκή της κυρίας Γαρμπή γίνεται ηθελημένα, προφανώς να πειστούν για πράγματα τα οποία δεν πρέπει να αποδεχτούν. Η κυρία Γαρμπή είναι αυτόνομο άτομο, έχει διαγράψει την πορεία της, θέλω να επισημάνω ότι στην μεγάλη πορεία της, δεν έχει υπάρξει κατά το παρελθόν, ούτε μία διαφωνία που αφορά την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, τόσο προς την επιχείρηση όσο και προς τους καλλιτέχνες»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»