Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H νέα απάντηση του Δημήτρη Μπάση για την τραπ - «Απομονώθηκε η δήλωσή μου»

  19/09/2022 12:10
H νέα απάντηση του Δημήτρη Μπάση για την τραπ - «Απομονώθηκε η δήλωσή μου»

H νέα απάντηση του Δημήτρη Μπάση για την τραπ - «Απομονώθηκε η δήλωσή μου»

  19/09/2022 12:10

Οι διευκρινίσεις του τραγουδιστή για την δήλωση: «Eίναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Ο Δημήτρης Μπάσης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει στην αλήθεια σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν ρωτήθηκε για την τραπ μουσική.

Ο γνωστός τραγουδιστής στη συναυλία για τον Γιώργο Ζαμπέτα, στο Καλλιμάρμαρο, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τραπ μουσική.

«Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάσης.

Τι έγραψε ο Δημήτρης Μπάσης στο Instagram

Ο καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε: «Μου ζητήθηκε την ημέρα της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο “Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα” να απαντήσω και στο ερώτημα αν θα ερμήνευα διασκευή ΤΡΑΠ σε ένα τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα. Επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Γιώργου Ζαμπέτα και της ΤΡΑΠ μουσικής, θέλοντας να τονίσω εμφαντικά τη χαώδη διαφορά μεταξύ τους, είπα και τη φράση “σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλες”. Η δήλωση απομονώθηκε από τη συνολική μου απάντηση (και χωρίς να ακουστεί η ερώτηση) που αφορούσε στη διασκευή έργου του Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ μουσική. Η άποψή μου για την ΤΡΑΠ μουσική προφανώς είναι υποκειμενική, όμως όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχουν και όρια. Διασκευή έργου του Γιώργου Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ ξεπερνά αυτά τα όρια, αυτό θέλησα να αναδείξω και τίποτε άλλο».

4328212448893859 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας