Oι πρώτες φωτογραφίες του Leonardo DiCaprio με την Gigi Hadid!

Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ διασκέδασε σε πάρτι στη Νέα Υόρκη το Σάββατο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H πρώτη κοινή φωτογραφία του Leonardo DiCaprio και της Gigi Hadid μόλις κυκλοφόρησε κι επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Camila Morrone, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

 

  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της #DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο... ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση. 

 

Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Leonardo DiCaprio με τις συντρόφους του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κατάρα των 25... κυνηγά τον DiCaprio με τον χωρισμό του από την Camila Morrone

 

Πρόσφατο δημοσίευμα του #UsWeekly, ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Leo έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Gigi, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον». Τελικά, η πραγματικότητα διαφέρει

 

 

Την περασμένη εβδομάδα, το #InTouch ανέφερε ότι: «Ο Leo και η Gigi ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».

 

 

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

 

 

 

Ο χωρισμός του Leonardo DiCaprio από την Camila Morrone

Τα τελευταία 5 χρόνια ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο, Καμίλα Μορόνε, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν ότι αυτή θα είναι που θα «σπάσει» την κατάρα του Λίο, όμως «έπεσαν έξω».

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη #Sun πως εκείνος και η 25χρονη Camila Morrone τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Μάλιστα, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο Leonardo DiCaprio «δεν αγάπησε ποτέ κανένα από τα κορίτσια του σαν τη Camila Morrone», παρά τη μεγάλη διαφορά των 23 χρόνων που τους χωρίζει. «Συζητούσαν ακόμα και για αρραβώνα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

 

 

Σε συνέντευξή της στους #LosAngelesTimes το 2019 η Camila Morrone είχε δηλώσει: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».

Σε συνέντευξή του στο #MarieClaire, ο Leonardo DiCaprio είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει

 

 

 

Ο χωρισμός της Gigi Hadid από τoν Zyan Malik

Η ονειρεμένη σχέση του πασίγνωστου 26χρονου μοντέλου Gigi Hadid και του 28χρονου ποπ σταρ Zayn Malik είναι παρελθόν.

Tο ζευγάρι χώρισε, μετά από φήμες ότι ο τραγουδιστής «χτύπησε» τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής Zayn Malik απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020 και κράτησαν τη μικρή Κάι κατά κύριο λόγο μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»