Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε δάκρυα οn air - «Την πάτησα τώρα»

Η Έλενα Χριστοπούλου κατέρρευσε με λυγμούς στον αέρα σχετικά με το θέμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης «Mία γυναίκα μετά τα 40, με πολλές προσπάθειες και με αποβολή που εγώ…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού για τον ερχομό του γιου της, τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στη ζωή της και την Ελένη Μενεγάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Το παλέψαμε πολύ, περάσαμε πολλές δυσκολίες»

 

«Κάθε μέρα κοιτάζω το παιδί μου και λέω «είσαι ο γιος μου». Θέλω να το πιστέψω κι εγώ» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

«Πριν πάω στην Παναγία της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη, τον Άγιο Μιχαήλ, του ζήτησα να μου φέρει έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Του ζήτησα, δεν του έταξα. Περνούν τα χρόνια, γνωρίζω τον σύντροφό μου, τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγία της Τήνου κι έκανα το τάμα μου, λέγοντας πως θα έρθω εδώ για να βαφτίσω το παιδί μου. Ήρθε η ώρα και έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί, χάιδευα το παιδί μου και το αποκαλούσα αγγελάκι μου. Κόλλησε το χέρι μου και ένιωσα τη σύνδεση με το παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω» είπε στη συνέχεια η γνωστή make up artist.

Η Ρούλα Σταματοπούλου εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε η βοήθεια της εξωσωματικής, όπως είπε. «Είχα τον φόβο γιατί είχα μία αποβολή στους δύο μήνες. Η μάνα μου το έμαθε στους 3,5 μήνες. Το μωρό μοιάζει στον Κωνσταντίνο αλλά όσο μεγαλώνει μοιάζει σε εμένα» δήλωσε και εξομολογήθηκε πως η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο με την παρότρυνσή της.

 

 

«Έσπασε» στον αέρα του «Πρωινό μας» η Έλενα Χριστοπούλου, μετά την προβολή της συνέντευξης της make up artist Ρούλας Σταματοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε ότι έκανε προσευχές προκειμένου να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

«Προσπάθησε πολύ η Ρούλα Σταματοπούλου, την ξέρω πολλά χρόνια. Τη σέβομαι πολύ σαν επαγγελματία. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι πως μία γυναίκα μετά τα 40, με πολλές προσπάθειες και με αποβολή που εγώ… Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος» ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε τον λόγο που συγκινήθηκε.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τότε, η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε τα δάκρυά της. «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τώρα δε μπορώ να κλαίω στον αέρα… Ντρέπομαι. Την πάτησα τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας