Καίει τον Φιλιππίδη η κατάθεση Μπιμπίλα - «Ντροπή σου Ελπίδα που λες ψέματα»

«Το γυναικείο φύλο χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του» Καταπέλτης ο Μπιμπίλας κατά του Φιλιππίδη - Έλυσε το θέμα με τους δημοσιογράφους: «Δεν αποκάλεσα γελοίους εσάς, είπα είναι γελοίο αυτό που κάνετε» - Τσιγγάνα αγκάλιασε και φίλησε τον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το Δικαστήριο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Απίστευτα περιστατικά επικαλέστηκε στην κατάθεση του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Σπύρος Μπιμπίλας «πρωταγωνιστή» τον Πέτρο Φιλιππίδη και ηθοποιούς που ξαφνικά εκδιώχθηκαν και… εξαφανίστηκαν. 

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου, πρόκειται να ζητήσει στην σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκ των δικηγόρων του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας νωρίτερα είχε απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων της πολιτικής αγωγής, οι οποίες αφορούσαν τόσο στα θύματα όσο και στη προσωπικότητα του κατηγορούμενου ηθοποιού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Άλλες φύγανε από παραστάσεις, εκδιώχθηκαν μετά από απαίτηση της Ελπίδας. Αν ο Πέτρος τις ήθελε πραγματικά, γιατί έφυγαν μετά; Παρακαλώ τον Πέτρο αν έχει τη δύναμη να σηκωθεί να πει ένα συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια. Και δυστυχώς, συμβαίνει στο θέατρο, να έχουμε υποστεί πολλά και μετά να πάμε στις παραστάσεις, στις πρεμιέρες» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά την κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, προσθέτοντας: «Κάποιες κοπέλες εξαφανίστηκαν από θέατρο. Και οι βοηθοί του εξαφανίστηκαν. Η μία μάλιστα ήταν συνέχεια κλαμένη…». 

Ο μάρτυρας περιέγραψε μάλιστα πως η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε γνώση των εξωσυζυγικών σχέσεων. «Η Ελπίδα σε μένα ακουμπούσε ψυχολογικά. Το έκανε και με άλλους. Μου είπε, κλαίγοντας, κάποια στιγμή, ότι ο Πέτρος την εγκατέλειψε, έχει φύγει με φίλη του γιου του και της πέταξε ένα χιλιάρικο στη μούρη». 

Ένορκος: Εσείς του είχατε πει να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά; 

Σπύρος Μπιμπίλας: Εγώ αφού το αποδεχόταν η σύζυγος του δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Στην Ελπίδα είχα πει δύο-τρεις φορές να χωρίσει…

Υποστήριξη Κατηγορίας: Ποια ήταν η συμπεριφορά του κατηγορουμένου ως προς γυναικείο φύλλο;

Σπύρος Μπιμπίλας: Έβλεπα πως το γυναικείο φύλλο χρησιμοποιούνταν για τις ορέξεις του Πέτρου. Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μας ρωτούσε και για αυτό συχνά όποτε ήμασταν μαζί έκρυβα το κινητό μου. Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικά ή όχι δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε διώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγο. Μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σίριαλ και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ. Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει.

Και η προσωπική του σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπως περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε σκαμπανεβάσματα. «Εγώ με τον Πέτρο είχαμε βρει κώδικες και περνάγαμε μια χαρά. Ο Πέτρος, υπήρχαν φορές, που γινόταν θηρίο. Μία φορά είχε θυμώσει πάρα πολύ και με είχαν βάλει σε ένα δωμάτιο και με είχαν κλείσει. Άλλες φορές ο Πέτρος με είχε σαν τον καλύτερο του φίλο» τόνισε ο μάρτυρας.

Το ξέσπασμα των καταγγελιών ωστόσο έφερε και την οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να διευκρινίζει ότι στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία του είπε για την τρεις επώνυμες καταγγέλλουσες (Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη) ότι «αυτές οι τρεις δεν θα ξαναβρούν δουλειά»! 

Είναι το ίδιο τηλεφώνημα στο οποίο, όπως κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Πέτρος Φιλιππίδης του είπε να πάρει μία συνάδελφο τους και να της πει να μην μιλήσει.

Εκείνος θορυβημένος, την πήρε τηλέφωνο και όπως κατέθεσε στο δικαστήριο: «Είχε κάποια ψυχολογικά, μου είπε “ναι δεν ήθελα να σου πω κάτι τότε, μην νιώσεις άσχημα επειδή εσύ με είχες προτείνει, είχαν γίνει κάποια πράγματα στο καμαρίνι”. Πήρα και μία άλλη κοπέλα που ήταν σε αυτήν την παράσταση και μου είπε “ναι, εγώ έπαιρνα πάντα μαζί  την μικρότερη στο καμαρίνι για να μην συμβεί κάτι”».

Υποστήριξη Κατηγορίας: Έχετε ακούσει και για άλλα περιστατικά παρενοχλήσεων; 

Σπύρος Μπιμπίλας: Ναι… Αυτές οι κυρίες που δεν μιλάνε και απλά μας τα είπανε εμάς, έχουν μεγάλη ευθύνη…

Υποστήριξη Κατηγορίας: Ποιο πιστεύετε πως ήταν το κίνητρο των τριών κοριτσιών;

Σπύρος Μπιμπίλας: Ότι θα έπρεπε να βγει κάποια στιγμή η αλήθεια. Πήγαν στα αρμόδια όργανα, δεν βγήκαν στις τηλεοράσεις και είναι προς τιμήν τους αυτό. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε και στις αναφορές περί «σχεδιασμού» της υπόθεσης, από το Σ.Ε.Η., ξεκαθαρίζοντας εξοργισμένος: «Τι είναι το Σ.Ε.Η. Μία μαφία που θέλει να βγάλει απέξω κάποιους πρωταγωνιστές; Είναι ηθικό σωματείο, παλεύει για τους ηθοποιούς. Σε κάθε δίκη φταίει το ΣΕΗ. Έτσι είπαν και στην άλλη δίκη. Θλίβομαι όταν τα ακούω αυτά. Εμείς θέλουμε οι ηθοποιοί να έρθουν στο σωματείο. Εμείς μπήκαμε μπροστά προκειμένου να μην βγαίνουνε στις τηλεοράσεις και να πηγαίνουν στα θεσμικά όργανα και την εισαγγελία, γι’ αυτό βγήκα και είπα «ελάτε εδώ». Κάθε προσπάθεια σπίλωσης του ΣΕΗ είναι άξια πολύ κακής κριτικής».

 

 

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Στο δικαστήριο έφτασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θέλησε με μία δήλωσή του να λύσει μία παρεξήγηση που έγινε χθες σχετικά με την έντονη αντίδραση που είχε σχετικά με τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θέλω να πω για το σχόλιο που έγινε σε κάποια εκπομπή χθες, ότι σας αποκάλεσα γελοίους εσάς. Δεν ισχύει, είπα είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Δεν αποκαλώ ποτέ τους δημοσιογράφους γελοίους, δεν είναι στον χαρακτήρα μου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και παρακάλεσε να μην έρχονται οι δημοσιογράφοι απροειδοποίητα έξω από το σπίτι του.

«Για την δίκη δεν θέλω να κάνω σχόλιο όσο εξελίσσεται. Δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις για τη δίκη έξω από το δικαστήριο. Εάν είμαι σωστός μάρτυρας ή όχι, θα το κρίνει το δικαστήριο. Είμαι άνθρωπος φιλαλήθης και ποτέ ψευδομάρτυρας, έχω την συνείδησή μου πεντακάθαρη», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης συνέβη και ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα και τα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή #HappyDay, την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου και τους δικηγόρους του, μια αθίγγανη θαυμάστριά του τον πλησίασε και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

Η ίδια γυναίκα άρχισε να φωνάζει ότι τον στηρίζει και πως είναι πρόθυμη να καταθέσει υπέρ του. 

 

 

 

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε από τον Σπύρο Μπιμπίλα να ανακαλέσει όσα είπε την Τρίτη για σχέση του κατηγορούμενου ηθοποιού με φίλη του γιου του και αποχώρησή του από την οικογενειακή εστία. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει ο κ. Μπιμπίλας το περιστατικό αυτό του το είχε εκμυστηρευθεί η ίδια η Ελπίδα Νίνου.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε από το μάρτυρα να ανακαλέσει τα όσα είπε διότι, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, τα λόγια του αυτά πλήγωσαν πολύ την οικογένεια του κατηγορούμενου και τον ίδιο.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κυρία Νίνου

Σπ. Μπιμπίλας: Και εγώ διαψεύδω την κυρία Νίνου

Μάλιστα, η ίδια η Ελπίδα Νίνου σηκώθηκε και ζήτησε το λόγο για να τοποθετηθεί, χωρίς όμως η έδρα να της το επιτρέψει. Η πρόεδρος, λόγω της έντασης, ανακοίνωσε ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης για να πέσουν οι τόνοι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχωρώντας από το ακροατήριο είπε στην Ελπίδα Νίνου: «Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες». 

Υψηλοί τόνοι στη δίκη Φιλιππίδη 

Σε υψηλούς τόνους είχε ξεκινήσει και την Τετάρτη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. 

Απαντώντας σε κάποιες από τις ερωτήσεις του συνηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιάλη Δημητρακόπουλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας επανέλαβε πως ο ίδιος θεωρεί φίλους του τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, πλην όμως ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού, του ζήτησε να μην αποκαλέσει ξανά δημόσια τον εντολέα του και τη σύζυγό του φίλους του.

«Ο Πέτρος και η Ελπίδα μου στάθηκαν σαν αδέλφια, αυτό δεν αλλάζει. Τα όσα αποκαλύφθηκαν μετά με απογοήτευσαν. Οι καταγγελίες ήταν ισχυρότατες. Και μόνο που με πήρε και μου είπε πάρε την τάδε να μη μιλήσει, και μόνο που είχε αγωνία για το πόσες καταγγελίες έρχονταν, λέει πολλά» είπε ο κ. Μπιμπίλας, απευθύνοντας μάλιστα σε άλλο σημείο της εξέτασης του «έκκληση» και σε άλλες γυναίκες που του έχουν μιλήσει, όπως είπε, και για άλλα περιστατικά ώστε να έρθουν στο δικαστήριο και να τα καταθέσουν.

Τα λόγια αυτά του μάρτυρα προκάλεσαν την αντίδραση της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία επισήμανε πως πρόκειται για έναν «δικονομικά ανεπίτρεπτο δρόμο», καθώς κανείς, όπως ειπώθηκε, δεν μπορεί να έρχεται στο δικαστήριο και να αφήνει σκιές χωρίς στοιχεία.

Πάντως, ο κ. Μπιμπίλας επέμενε στα λεγόμενά του, επαναλαμβάνοντας πως «δεν μπορεί να μην πει την αλήθεια» και ανέφερε πως ο ρόλος των πραγματικών φίλων είναι να επισημαίνουν τα λάθη των φίλων τους ώστε εκείνοι να βελτιώνονται.

 

 

Ενδεικτικά στο δικαστήριο έλαβαν χώρα οι εξής διάλογοι:

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η πρώτη καταγγέλλουσα περιγράφει στο ΣΕΗ βιασμό;

Σπύρος Μπιμπίλας: Περιγράφει γεγονότα στο πειθαρχικό συμβούλιο. Δε θα αποφασίσω εγώ αν περιγράφει βιασμό ή όχι.

Συνήγορος: Δεν περιγράφει βιασμό;

Μάρτυρας: Δεν θα το κρίνω εγώ.

Συνήγορος: Σε σας δε λέει τίποτα για βιασμό, και πάει στον εισαγγελέα και μιλάει για βιασμό και μετά στην ανακρίτρια και για μια δεύτερη πράξη βιασμού. Αρχικά δεν περιγράφει πράξεις. Μπορείτε να μας δώσετε μια εξήγηση;

Πρόεδρος: Την ρωτήσατε εσείς που την γνωρίζετε γιατί δεν τα είπε και στο ΣΕΗ όσα αργότερα κατέθεσε στον εισαγγελέα;

Μάρτυρας: Μια φορά τη ρώτησα και μου είπε ότι κάθισε και θυμήθηκε και άλλα πράγματα, ότι έστυψε το μυαλό της, είναι λογικό. Λένε στο πειθαρχικό κάποια πράγματα και όταν πάνε στον εισαγγελέα τους ρωτάει και ενδεχομένως να θυμούνται και άλλα. Αυτή είναι η κρίση μου.

Συνήγορος: Είπε ότι τη βοήθησε ένας φίλος της για να θυμηθεί και άλλα. Έχει υποστεί έναν βιασμό και έρχεται και λέει για πρώτη φορά στην ανακρίτρια ότι της το θύμισε ένας φίλος;

Μάρτυρας: Αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε στην ίδια. Εγώ έχω γνώση των γεγονότων του πειθαρχικού… Τα πάντα μπορούν να συμβούν στη ζωή και να θυμάσαι και να ξεχνάς.

Συνήγορος: Δηλαδή, έχει υποστεί μια γυναίκα τέτοιο πράγμα και δε το θυμάται; Έχει υποστεί αυτή τη πράξη και πάει μετά στο θέατρο «Ήβη» να εργαστεί με τον άνθρωπο που τον κακοποίησε; Αυτή η συμπεριφορά είναι συνηθισμένη;

Μάρτυρας: Δεν είναι συνηθισμένη, αλλά δυστυχώς στο χώρο του θεάτρου πολλές γυναίκες ηθοποιοί και άντρες δέχονται άσχημα πράγματα αλλά μετά πάνε στο θέατρο. Η συνθήκη του θεάτρου είναι δύσκολη και πολλοί άνθρωποι πάνε σε δουλειές ενώ έχουν υποστεί πράγματα. Εάν η ίδια δεν αισθάνθηκε ότι αυτό δεν είναι βιασμός πήγε μετά να δουλέψει.

Πολιτική Αγωγή: Έχει ξεκαθαρίσει η ίδια εξ’ αρχής ότι αυτή τη πράξη δεν την αξιοποίησε ως βιασμό.

Συνήγορος: Έγινε αυτή η πράξη και μετά από δυο μήνες πήγε να δουλέψει μαζί του;

Μάρτυρας: Δε συνηθίζεται αλλά μπορεί να συμβεί. Ξέρετε τι σήμαινε Φιλιππίδης στο θέατρο;

Συνήγορος: Δηλαδή αυτό του έδινε τη δυνατότητα να κάνει τέτοιες πράξεις όπως αυτές για τις οποίες δικάζεται και μετά η καταγγέλλουσα να τις ξεχνά;

Μάρτυρας: Ναι ήταν μεγάλη ευκαιρία να δουλεύεις με τον Πέτρο.

Συνήγορος: Θα μπορούσε να κάνει αυτές τις πράξεις στο παρασκήνιο στο θέατρο σε βάρος μια γυναίκας;

Μάρτυρας: Ξέροντας τον Πέτρο θα μπορούσε. Εγώ φίλο μου τον αισθάνομαι ακόμη και τώρα, ξέρω όμως το χαρακτήρα του …Κάνω μια έκκληση σε αυτές τις κυρίες που μας έχουν πει διάφορα να τα έρθουν και να τα καταθέσουν και εδώ….

Συνήγορος: Είμαστε στο θέατρο «Ήβη» και η καταγγέλλουσα μιλάει για σεξουαλικές πράξεις με βία. Και μετά πηγαίνει στη πλατεία του θεάτρου και τον παρακολουθεί μέχρι να τελειώσουν οι πρόβες; Είναι λογικό;

Μάρτυρας: Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά μπορεί να συμβεί.

Συνήγορος: Λέτε συνέχεια ο φίλος μου ο Πέτρος και έχετε πει τόσα πράγματα για το φίλο σας….

Μάρτυρας: Οι φίλοι λένε την αλήθεια ώστε να διορθωθούν οι φίλοι τους…

Συνήγορος: Τι λόγο είχε να στέλνει η καταγγέλλουσα τρία χρόνια μετά στον βιαστή της;

Μάρτυρας: Αν εκείνος της έστελνε μηνύματα εκείνη θα του απαντούσε, αυτή είναι η κρίση μου.

H ένταση χτύπησε «κόκκινο» στη δικαστική αίθουσα - «Φίδι, Φίδι. Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!»

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή, #ΤοΠρωινό στον ANT1 και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μετά τις πρώτες καταγγελίες έπαθε μία… ταραχή»

Ταυτόχρονα ακούστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο να τονίζει: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Οι τόνοι συνέχισαν να ανεβαίνουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα απευθυνόμενος στην Ελπίδα Νίνου να της λέει «ντροπή σου» και εκείνη να του ανταπαντά το ίδιο, ενώ μετά τη διακοπή, άτομα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα «Φίδι, Φίδι. Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: «Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε στο δικαστήριο πως τον Οκτώβριο του 2021 έγινε προσπάθεια προσέγγισης του από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων από την συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, σχετικά με την αξιοπιστία και την αμεροληψία του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εκνευρισμένος, απευθύνθηκε προς τη δικηγόρο λέγοντας: «Να σας δείξω το αμερόληπτο που μου κάνατε το τραπέζι για συγκεκριμένο λόγο; Για ποιο λόγο μου το κάνατε;».

Η κυρία Πακιρτζίδου του απάντησε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης δε του ζήτησε απολύτως τίποτα και πρόσθεσε πως απλώς του είπε ότι δεν θεωρεί σωστό να βγαίνουν στην τηλεόραση οι ηθοποιοί και να κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» είπε ο κύριος Μπιμπίλας, βγάζοντας από την τσέπη του τα λαχεία και πετώντας τα προς τη δικηγόρο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»