Έξαλλος ο Μπιμπίλας - «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώση της Ελπίδας»

Φιλιππίδης – Νίνου: Αυτή είναι η παράκληση του ζευγαριού στους δημοσιογράφους – Τι ζητούν - «Ο καθένας μπορεί να αυτοαποκαλείται όπως θέλει. Ο κ. Μπιμπίλας είναι μάρτυρας κατηγορητηρίου» - H κατάθεση Μπιμπίλα: «Απειλούσε να με σκοτώσει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζεται σήμερα 13/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας θα βρεθεί στο βήμα του μάρτυρα και όλα όσα θα πει αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, όπως έχει δηλώσει κι ίδιος, συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε μία δημόσια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Για την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε πως, «ο καθένας μπορεί να αυτοαποκαλείται όπως θέλει. Ο κ. Μπιμπίλας είναι μάρτυρας κατηγορητηρίου, τον έχει καλέσει, δηλαδή, ο Εισαγγελέας, για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει. Στην προανακριτική κατάθεση που έχει δώσει ο κ. Μπιμπίλας, λέει για τις αποδιδόμενες κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, “δεν γνωρίζω τίποτα”. Δεν υπάρχει νομικός όρος που να αποδίδεται κάποιος ως «μάρτυρας αληθείας». Αυτοί είναι νεολογισμοί. Κανένας Εισαγγελέας δεν δέχθηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό, είναι μάρτυρας κατηγορητηρίου ο κ. Μπιμπίλας. Αυτός είναι ο όρος ο σωστός ο δικονομικός. Και όταν λέμε ότι είναι μάρτυρας κατηγορητηρίου, δεν εννοούμε ότι θα έρθει και θα πει πράγματα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη ή υπέρ του Φιλιππίδη. Είναι μάρτυρας που έχει κληθεί από τον Εισαγγελέα».

Για την σχέση των δύο ηθοποιών και τις κατηγορίες σχολίασε πως, «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σπύρος Μπιμπίλας αυτοαποκαλούνταν “αδέρφια”. Τρεις μέρες πριν τις καταγγελίες ήταν στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη ο κ. Μπιμπίλας, δεν έχει καμία αγωνία για το τι θα καταθέσει ο κ. Μπιμπίλας. Δεν μιλάνε τώρα, ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει ισχυριστεί τίποτα. Όλα θα κριθούν από το δικαστήριο».

«Εάν ο κ. Μπιμπίλας πιστεύει ότι δεν έχει ψευδομαρτυρήσει, κανείς δεν τον κατηγορεί ότι έχει ψευδομαρτυρήσει. Τα γεγονότα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με μία φίλη του γιου του, είναι παντελώς ανακριβή. Αυτή είναι η θέση της οικογένειας Φιλιππίδη», κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος

 

 

 

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τους δημοσιογράφους

Τη σκυτάλη στο πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα θα δώσει σήμερα η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου, που αναμένεται να ολοκληρώσει νωρίς το πρωί τη δική της κατάθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός  τόνισε εξαρχής ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση και όσα πρέπει να πει, θα τα πει μέσα στη δικαστική αίθουσα. Οι δημοσιογράφοι, όμως, συνέχισαν τις ερωτήσεις τους.

 

 
 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη στον αέρα της #SuperΚατερίνα, με αφορμή τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα απέναντι στους ρεπόρτερ που τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις έξω από τα δικαστήρια.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να εκραγεί στον αέρα της εκπομπής.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος και στη συνέχεια τόνισε: «Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνεται τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα».

 
 

 

 

Την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος.

«Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την οποία χαρακτήρισε ως «πραγματική αγάπη». Ο ίδιος είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που… τσιλιμπούρδιζε.

Πρόσθεσε πως όσα έγιναν ήταν εν γνώση της συζύγου της, της Ελπίδας Νίνου, το γεγονός πως ο Πέτρος Φιλιππίδης όλα τα χρόνια που ήταν πρωταγωνιστής σε μεγάλα θέατρα και μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, συνήθιζε να έχει παράλληλες σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές τους, πάντα εν γνώση της συζύγου του», ανέφερε η πρωινή εκπομπή του ANT1 για την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα.

 

 

«Απειλούσε να με σκοτώσει»

To έντονο περιστατικό που είχε στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε έξαλλος μαζί του.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ», κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή «Το Πρωινό».

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου, πρόκειται να ζητήσει στην αυριανή συνεδρίαση του δικαστηρίου η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκ των δικηγόρων του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»