Έβαλε φωτιά με την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο, η Άννα Βίσση!

Με κέφι, αστείρευτη ενέργεια, κορυφαίες ερμηνείες και τεράστιες επιτυχίες υποδέχθηκε η Άννα Βίσση, τους καλεσμένους στο φιλανθρωπικό δείπνο, του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ παρουσιάζει με τη μπάντα της, στο Προεδρικό Μέγαρο, ένα απίθανο μουσικό ταξίδι, γεμάτο καθηλωτικές ερμηνείες, με αφορμή το φιλανθρωπικό δείπνο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

Τραγούδια σταθμούς από την τεράστια καριέρα της, σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της, τα τελευταία 50 χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.     

Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο επίσης συμπατριώτης μας, Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, όπου με το κέφι και το μπρίο που τον διακατέχει ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Το αποψινό φιλανθρωπικό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο διοργανώνει ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, όραμα του οποίου αποτελεί η στήριξη της παιδείας και της νέας γενιάς με απόλυτα διαφανή αξιοκρατικό και θεσμοθετημένο τρόπο.

Σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας του Φορέα είναι το να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που δεν μπορούν να υπερβούν και χρειάζονται στήριξη για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους. 

Σημειώνεται πως όλα τα έξοδα της εκδήλωσης έχουν καλυφθεί από τους χορηγούς.

Οργανωτής: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης

Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Hospitality: Catercom Catering

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, Super FM

Εταιρείες που έχουν συμβάλει: Bank of Cyprus, ECOMMBX, Charalambides Christis LTD, Phanos N. Epiphaniou Public Ltd, Vassos Eliades Ltd, C.A. Papaellinas Group, KPMG, Char. Pilakoutas Group, Metaquotes, Windsor Brokers, Columbia Beach Resort, MHV, MC Digital Media Group, Altamira Real Estate, RCB Bank, Gnora Communication Consultants, Trust Insurance Cyprus, NETinfo, Logicom Group, NCR Cyprus, Cyproman Services Ltd (CPM), Polakis Sarris + CO LLC

 

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!