Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Όμιλος VLM, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του προσωπικού του Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

  19/05/2022 15:08
Ο Όμιλος VLM, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του προσωπικού του Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Όμιλος VLM, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του προσωπικού του Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

  19/05/2022 15:08

Ο Όμιλος VLM (Voici la Mode) προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την παροχή υποτροφιών για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών για το προσωπικό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η συνεργασία αφορά την παραχώρηση υποτροφιών ύψους 25% στα δίδακτρα για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και υποτροφίες ύψους 20% στα δίδακτρα για μεταπτυχιακά προγράμματα για το προσωπικό του που θα εγγραφεί σε προγράμματα του πανεπιστημίου Λευκωσίας από την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο.

Παράλληλα, οι δύο Οργανισμοί θα συνεργάζονται για τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, βιωματικών εργαστηρίων, παρουσιάσεων και ημερίδων στον τομέα του λιανεμπορίου και διοίκησης. Ο Όμιλος VLM, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικού εμπορίου στο τομέα της μόδας και εργοδοτεί πάνω από 400 άτομα. Ο Όμιλος, διαχρονικά επενδύει και στηρίζει το προσωπικό του μέσα από τη συνεχή επαγγελματική και προσωπική εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, Νίκη Ζωμενή, ανέφερε κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ότι στόχος του Ομίλου είναι η προσφορά της καλύτερης ποιότητας τόσο σε προϊόντα όσο και στην εξυπηρέτηση των πελάτων της μέσα από την προσφορά μιας ολοκληρωμένης πελατειακής εμπειρίας.

Η επιτυχία στην επίτευξη του στόχου αυτού οφείλεται και επιτυγχάνεται μέσα από τους ανθρώπους του Ομίλου που καθημερινά εξυπηρετούν και εργάζονται για την προσφορά αξίας τους πελάτες τους. Μ

ε την σειρά του, ο κ. Τάσος Δημητρίου, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ανάφερε ότι σχετικές δράσεις εμπίπτουν στο πλαίσιο των προσπαθειών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για διασύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, αλλά και για διευκόλυνση της πρόσβασης εργαζόμενων ατόμων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με τη συγκεκριμένη δράση, διευκολύνεται η φοίτηση ατόμων που εργάζονται στον τομέα του λιανικού εμπορίου, σε τομείς σχετικούς με το αντικείμενο εργασίας τους, αφού τους παρέχεται η δυνατότητα για μερική ή πλήρη φοίτηση, καθώς και σημαντικά μειωμένα δίδακτρα.

Επιπλέον, δίνεται και ένα κίνητρο σε υφιστάμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, να στοχεύουν σε εργοδότηση από οργανισμούς όπως ο Όμιλος VLM, που παρέχουν ευκαιρίες περαιτέρω επιμόρφωσης και κατάρτισης στο προσωπικό τους.

Κλείνοντας, ο Όμιλος VLM, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την εποικοδομητική συνεργασία και την ανεκτίμητη συμβολή του Πανεπιστημίου στην ανάπτυξη των νέων του τόπου μας. 

4222048714681677 280916461 956038898394247 8284021473731573801 n

  **Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την υπογραφή της συνεργασίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας