Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο μοναδικός διαγωνισμός του Nicosia Mall σε πάει στην Disneyland στο Παρίσι!

  14/04/2022 14:48
Ο μοναδικός διαγωνισμός του Nicosia Mall σε πάει στην Disneyland στο Παρίσι!

Ο μοναδικός διαγωνισμός του Nicosia Mall σε πάει στην Disneyland στο Παρίσι!

  14/04/2022 14:48

Aυτό το Πάσχα, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό με δώρο ένα αξέχαστο ταξίδι με διαμονή για δυο ενήλικες και δυο παιδιά στην Disneyland στο Παρίσι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

To Nicosia Mall, υποδέχεται το Πάσχα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο Παρίσι συμμετέχοντας σ’ ένα μοναδικό διαγωνισμό.

Πως;

Μέσα από ένα εύκολο και διασκεδαστικό παιγνίδι, που βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Nicosia Mall! Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για 2 ενήλικες και 2 παιδιά για Λάρνακα-Παρίσι μετ’ επιστροφής με πτήσεις της TUS Airways και 3 διανυκτερεύσεις (ένα δωμάτιο) σε ένα από τα ξενοδοχεία Disney στο πάρκο Disneyland στο Παρίσι.

Το πακέτο διακοπών προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Top Kinisis. Για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσεις απλά βήματα στα social media του Nicosia Mall, μέσα από ένα εύκολο παιγνίδι μνήμης -memory cards game- και ακολούθως να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στην ιστοσελίδα.

Ο μοναδικός αυτός πασχαλινός διαγωνισμός διαρκεί από τη Δευτέρα 18 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο http://www.nicosiamall.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας