Και φέτος το Πάσχα, το αλεύρι Μιτσίδη μας καλεί να ζυμώσουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής

 

 

Για ακόμα μια φορά το αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή, ενισχύοντας τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αυτό είναι το μήνυμα της καθιερωμένης πια εκστρατείας κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Μιτσίδη, η οποία συνεχίζεται για 6η συνεχή φορά.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, η εταιρεία για ακόμα μια φορά θα ενισχύσει τον σύνδεσμο «Μωρά-Θαύματα, σκοπός του οποίου είναι η στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία.

Από την 1η Απριλίου μέχρι και το Πάσχα, με κάθε πακέτο αλεύρι Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα συνεισφέρει 2 σέντ προς τον σύνδεσμο, με στόχο την ενίσχυση του εξοπλισμού της ΜΕΝΝ. Μέχρι τώρα, σαν αποτέλεσμα των προηγούμενων εκστρατειών της εταιρείας, εξασφαλίστηκε εξοπλισμός συνολικής αξίας πέραν των €33.000 για τη ΜΕΝΝ, περιλαμβανομένων δύο ειδικών μόνιτορς παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών, ενός συστήματος πολλαπλής φωτοθεραπείας και δύο μηχανημάτων μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής των νεογνών.

Όλα τα έσοδα της φετινής εκστρατείας θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση της αγοράς ενός τελευταίου τύπου συστήματος φωτοθεραπείας που χρειάζεται η ΜΕΝΝ.

Όπως εξήγησε η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά-Θαύματα» Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, το συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία LED και fiber-optics, πέραν της εντατικής και αποτελεσματικής θεραπείας του ίκτερου στα νεογνά, προάγει και υποστηρίζει την αναπτυξιακή φροντίδα, την φροντίδα «καγκουρό» και την σύνδεση του μωρού με τους γονείς, εφ’ όσον το μωρό είναι τυλιγμένο με ειδική κουβέρτα και μπορεί να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας ή του πατέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Τέλος, η κα Τριανταφυλλίδη ανέφερε ότι παρ’ όλο που η ΜΕΝΝ λειτουργεί με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι ανάγκες για εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό του εξοπλισμού είναι συνεχείς λόγω του ότι η Μονάδα νοσηλεύει όλο και περισσότερο εξαιρετικά πρόωρα νεογνά τα οποία χρειάζονται αυξημένη φροντίδα και υποστήριξη και αφού ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεχή στήριξη του Συνδέσμου κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή την εκστρατεία με την ίδια αγάπη όπως και τις προηγούμενες φορές.

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»