Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέο ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL. Απολύμανση με ισχυρή γαλακτώδες δράση για όλες τις επιφάνειες.

  28/03/2022 14:03
Νέο ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL. Απολύμανση με ισχυρή γαλακτώδες δράση για όλες τις επιφάνειες.

Νέο ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL. Απολύμανση με ισχυρή γαλακτώδες δράση για όλες τις επιφάνειες.

  28/03/2022 14:03

Η ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ προσφέρει πληθώρα προϊόντων που κάνουν την καθημερινή ζωή κάθε κυπριακής οικογένειας πιο άνετη και πιο ασφαλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε αυτό το πλαίσιο, η γνωστή και αγαπημένη μάρκα ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL αποκτά ένα νέο μέλος: το υγρό ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ για όλες τις επιφάνειες, που εξοντώνει το 99,9% βακτηριδίων και ιών, όπως κορωνοϊούς.

Το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό το οποίο χάρη στην προηγμένη σύνθεση του, με τη συνιστώμενη αραίωση προσφέρει ένα δραστικό γαλακτώδες απολυμαντικό διάλυμα, ενώ παράλληλα αρωματίζει τον χώρο.

Εργαστηριακά ελεγμένο με βάση τα πρότυπα ΕΝ 1276 και ΕΝ 14476 εξουδετερώνει vaccinia (ιός ευλογιάς), H1N1, ιούς ηπατίτιδας B, C, D, HIV, hRSV (αναπνευστικοί ιοί), Flavivirus (ιός εγκεφαλίτιδας), Rabies Virus (ιός λύσσας), Filoviridae (οικογένεια ιών Έμπολα) καθώς και τον ιό του απλού έρπητα Τύπου 1 και 2.

Το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση του σπιτιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαλυμένο σε όλες τις επιφάνειες που πλένονται, όπως τοίχοι, πατώματα, νεροχύτες, πλακάκια, εστίες, κάδοι απορριμμάτων, σκεύη κατοικιδίων κλπ.

Επιπλέον σε χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες αφού προηγουμένως γίνει δοκιμή σε μία άκρη, ότι το χρώμα τους δεν ξεβάφει.

Αδιάλυτο, το απολυμαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λεκάνη της τουαλέτας, αποχετεύσεις και σε νιπτήρες (όχι ακρυλικούς).

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία του 1 λίτρου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευθούν το νέο ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ στις υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας