Η ΚΕΑΝ Γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με Τον Ευφάνταστο Διαγωνισμό «Οι Δικές Μας Ηρωίδες»

Η ΚΕΑΝ, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμώντας, τις γυναίκες της ΚΕΑΝ, που συμβάλουν στην επιτυχία της, αλλά και όλες τις γυναίκες που παλεύουν για τους δικούς τους σκοπούς, ως σύγχρονες ηρωίδες της καθημερινότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 Μέσα από την καμπάνια #MakingHerImpact και με πρωταγωνίστριες το γυναικείο προσωπικό της, η ΚΕΑΝ μας υπενθυμίζει ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, αλλά όλες με το δικό τους τρόπο, αφήνουν το στίγμα τους στη ζωή μας.

Η καμπάνια εμπνέεται από αγαπημένες ηρωίδες κινουμένων σχεδίων και μέσα από ένα πρωτότυπο διαγωνισμό στο Instagram της ΚΕΑΝ, μας καλεί να αναδείξουμε τις δικές μας γυναίκες-ηρωίδες. Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει, να μπουν στα Highlights του Instagram της ΚΕΑΝ, #MakingHerImpact.

Έπειτα, να ακολουθήσουν τα βήματα στα stories, για να αντιστοιχήσουν αγαπημένες ηρωίδες κινουμένων σχεδίων με τις δικές τους γυναίκες-ηρωίδες. Αυτόματα, όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μια διανυκτέρευση για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Alasia Boutique Hotel, καθώς επίσης και επίσκεψη στο πολυτελές spa, όπου θα επωφεληθούν από τις θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ ενισχύει σε όλες τις δράσεις της, τη συμμετοχή της γυναίκας και την αναδεικνύει σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας. Φέτος, στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και για μια εβδομάδα, θα προβάλλουμε το γυναικείο προσωπικό της ΚΕΑΝ, ως ένδειξη εκτίμησης για το έργο τους και τη συνεισφορά τους στην εξέλιξη της εταιρείας, ενώ παράλληλα, θα προωθούμε μια δημιουργική καμπάνια στο ευρύ κοινό με στόχο να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την ημέρα αυτή. Προφανώς τονίζουμε τη διαφορετικότητα στη κάθε γυναίκα μέσα από τον διαγωνισμό αυτό, καθότι η καθεμία με τον δικό της τρόπο έχει την υπερδύναμη να αγωνιστεί σθεναρά και να διεκδικήσει όλα όσα εκείνη επιθυμεί».

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

  

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη