H diptyque καλωσορίζει μια νέα άφιξη στην οικογένεια του Eau Rose.

 

 

 

Μια νέα άφιξη έρχεται στην οικογένεια του Eau Rose: ένα Eau de parfum που ολοκληρώνει τη σειρά με την υπέρτατη χάρη και κομψότητά του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Επιπλέον, ένα ειδικό κουτί σχεδιάστηκε για τα δύο αρώματα ως μια διακοσμητική και συλλεκτική θήκη για ένα πιο γιορτινό σκηνικό.

 

 

Η ιστορία του ξεκινά με το δαμασκηνό και το εκατόφυλλο τριαντάφυλλο – πανέμορφα και πολυτελή, τα πιο ευωδιαστά από όλη την «οικογένεια» των τριαντάφυλλων. 

 

 

Ο κορυφαίος αρωματοποιός και ειδικός στα τριαντάφυλλα, Fabrice Pellegrin, τα διαχειρίστηκε στην απλή φυσική μορφή τους για να δημιουργήσει το Eau Rose eau de toilette.

Αξιοποιημένα ολόκληρα, είναι ελαφριά και λίγο όξινα, ενώ αναμιγνύονται με τη φρεσκάδα των πράσινων φύλλων, μερικά αγκάθια και κάποια μπουμπούκια τα οποία είναι έτοιμα να ανθίσουν.

Μια ωδή σε ολόκληρο το λουλούδι, πολύ μοντέρνα στην απλότητά της.

Τώρα, η diptyque δημιούργησε το Eau Rose eau de parfum. Αναπάντεχο και πιο έντονο από το Eau Rose Εau de toilette, έρχεται να προστεθεί με τον πιο φυσικό τρόπο στην οικογένεια των eau de toilette, σαν μια μεγαλύτερη αδελφή ή μια αγαπημένη ξαδέλφη.

Το νέο Eau de parfum δημιούργησε ο Fabrice Pellegrin σε συνεργασία με την diptyque.

Αν και τα δύο τριαντάφυλλα της αρχικής σύνθεσης είναι ξεκάθαρα παρόντα, εδώ έχουν δουλευτεί μέσα από εκχυλίσματα για να δώσουν ένα πιο έντονο μπουκέτο.

Mε αυτόν τον τρόπο το Eau Rose Eau de parfum κάνει αισθητή την προσωπικότητά του, αποκαλύπτοντας απρόσμενες όψεις του συγκεκριμένου λουλουδιού. Έτσι, απρόσμενα, ανακαλύπτουμε νότες από αγκινάρα, ένα φρουτώδες άγγιγμα από λίτσι και την απαλότητα του χαμομηλιού, όλα δουλεμένα με μια επιδεξιότητα που κρατάει απολύτως τον floral χαρακτήρα του.

Κάποιοι, φυσικά, θα επιμένουν ότι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο. Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια αλλά εκείνο που κάνει το τριαντάφυλλο firad μοναδικό είναι ότι δεν είναι λουλούδι.

Είναι ένα «upcycled» τριαντάφυλλο, και ως τέτοιο ευθυγραμμίζεται με την τάση της βιωσιμότητας που η diptyque εκτιμάει βαθιά.

Συνήθως, το νερό το οποίο χρησιμοποιείται για την εκχύλιση του δαμασκηνού τριαντάφυλλου πετιέται. Εδώ, περνάει μια δεύτερη εκχύλιση, κρατώντας τις φρέσκες νύξεις του από λίτσι.

Μια πολύπλοκη διαδικασία που δίνει το όνομά της σε αυτό το «ανθεκτικό́» τριαντάφυλλο. Και εδώ, o νεοτερισμός είναι το κλειδί. 

 

 

Η πρόταση του Maurice Harris ήταν σαν τον ίδιο: πληθωρική, απρόσμενη, ασυγκράτητη. Αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία του και την όρεξή του για το εντυπωσιακό, δημιούργησε ένα μπουκέτο όπου μοιάζει με ένα αντισυμβατικό πορτραίτο του eau de parfum, μεταμορφώνοντας το ευγενικό, με καλούς τρόπους τριαντάφυλλο σε ένα παράλογο icon της ποπ κουλτούρας.

Το λουλούδι που ανακαλύπτουμε είναι διαφορετικό από αυτό που περιμένουμε: κάποτε γνωστό για τη λεπτότητα και τη διακριτικότητά του, το τριαντάφυλλο γίνεται τώρα ιδιαίτερα εθιστικό με μια ευφάνταστη κομψότητα.

Παραστατική και πλούσια, αυτή η σύνθεση λουλουδιών είναι από μόνη της ένας φανταστικός κόσμος, όπου το τριαντάφυλλο ζευγαρώνει με συστατικά που αναδεικνύουν τις κρυφές όψεις του: η αγκινάρα, που βάζει μια πινελιά πράσινου στην εικόνα, η αναζωογονητική στρογγυλάδα του λίτσι και τα ντελικάτα λουλούδια του χαμομηλιού.

Για να ζωηρέψει αυτό το μπουκέτο χρωμάτων και διακοσμητικών πινελιών, ο Maurice Harris το στολίζει με φανταχτερές στερλίτσιες, διακοσμητικά δελφίνια και ιαπωνικές νεραγκούλες, μεταξύ άλλων.

Ένα μπουκέτο σαν πολύχρωμο πορτραίτο συνδέει το Eau Rose με την εποχή του, ελεύθερο και τολμηρό. Μια βοτανική ηχώ του έργου του αρωματοποιού, με έμφαση στο απρόσμενο και στα εξαιρετικά υλικά.

Γιατί με τη diptyque, όπως ξέρουμε, η δημιουργία είναι ένα κάδρο του μυαλού, ένας χώρος γεμάτος πιθανότητες, αφιερωμένη πάντα στον επαναπροσδιορισμό και τη διεύρυνση του κόσμου των αρωμάτων. Αυτό το μπουκέτο που ονειρεύτηκε ο Maurice Harris τονίζεται από illustrations σε μαύρο-άσπρο, την υπογραφή της diptyque. 

 

  Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα κεριά, που τόσο αγαπά και τιμά η diptyque.

Μια φωτεινή γιορτή για το Eau Rose eau de toilette που υποδέχεται το eau de parfum: κεριά, επίσης ειδικά διακοσμημένα, κάθε ένα από τα οποία αποκαλύπτει ξεχωριστά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μια λιγότερο γνωστή οσφρητική πτυχή του τριαντάφυλλου.

Το κερί Roses είναι παρόν, φυσικά, μαζί με νέες αφίξεις στo φυτολόγιο των αρωμάτων μας: Camomille (Χαμομήλι) και Litchi.

Roses

Φρέσκο, με έντονες νότες από τριανταφυλλιές του Μαΐου, όταν τα λουλούδια ανθίζουν και η επιστροφή του ευχάριστου καιρού φέρνει ευτυχία και ζωντάνια.

 Camomille

Μια ευωδιά που αγκαλιάζει και ηρεμεί τις αισθήσεις, σαν ένα αφέψημα με μέλι, ελαφρώς aromatic, που ενισχύεται από τη φρέσκια, πουδρέ νότα των φύλλων βιολέτας.

 ​

Litchi

Φρουτένιες, όξινες νότες που εκφράζουν τη στρογγυλάδα και το χρώμα αυτού του φρούτου, θυμίζοντας τη μοναδική, ντελικάτη, floral γεύση ενός φρέσκου λίτσι – ροδαλού, έτοιμου για φάγωμα.

Το νέο άρωμα Eau Rose Εau de parfum και τα συλλεκτικά κεριά Roses, Camomille & Litchi διατίθενται στο ERA Mall of Cyprus στη Λευκωσία και στο ERA Apollon στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»