Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες IKEA για μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι

 

 

Πώς θα είναι το 2022; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Οι μπαταρίες είναι η «κινητήριος δύναμη» για πολλές αγαπημένες δραστηριότητες και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής στο σπίτι.

Από τα παιδικά ηλεκτρονικά παιχνίδια στον φωτισμό της ντουλάπας και από το ρολόι τοίχου στο τηλεχειριστήριο, οι μπαταρίες του σπιτιού μας μπορούν να λειτουργήσουν πλέον ως επαναφορτιζόμενες βοηθώντας μας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Η IKEA, πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης ζωής στο σπίτι, έχει ήδη καταργήσει τις αλκαλικές μπαταρίες από τη σειρά των προϊόντων της και διαθέτει τη σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών LADDA, που διευκολύνουν την αποτελεσματική λειτουργία των συσκευών μας.

Χρησιμοποιώντας επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δημιουργούμε έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Από άποψη βιωσιμότητας είναι ιδανικές για συσκευές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια, όπως φορητά ηχεία, παιχνίδια, φακούς ή κάμερες, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση των αποβλήτων μας αλλά και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Oι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι πάντα έτοιμες κάθε φορά που τις χρειαζόμαστε και μας συντροφεύουν σε διαφορετικές δραστηριότητες κάθε μέρα, ακόμα και όταν θέλουμε να φτιάξουμε ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας, καθώς αποτελούν ιδανική λύση για τα φορητά φαναράκια μας.

Ιδανικές και για τα παιχνίδια των παιδιών προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης που δεν σταματά, αφού μπορούμε να έχουμε πάντα φορτισμένες μπαταρίες – ακόμα και τις φορές που τα παιδιά ξεχνούν να απενεργοποιήσουν τα παιχνίδια τους, όταν σταματήσουν να παίζουν!

Επιπλέον, μπορούμε να απολαύσουμε μουσική με τους φίλους και την οικογένειά μας χρησιμοποιώντας επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για το bluetooth ηχείο μας τροφοδοτώντας πολλές ώρες διασκέδασης.

Τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλαισιώνουν και οι αντίστοιχοι φορτιστές, οι οποίοι είναι εύκολοι στη χρήση, αφού μπορούν να φορτίσουν μπαταρίες διαφορετικών ειδών ταυτόχρονα.

Ο φορτιστής STENKOL φορτίζει μπαταρίες AA και AAA – μία, δύο, τρεις ή τέσσερις ταυτόχρονα – και απενεργοποιείται αυτόματα, μόλις η φόρτιση ολοκληρωθεί, ενώ ο φορτιστής TJUGO μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα έως και οκτώ μπαταρίες μεγέθους ΑΑ και ΑΑΑ.

Όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί, μπαίνει σε λειτουργία αναμονής, ώστε να αποθηκεύουμε τις μπαταρίες στο εσωτερικό του, εάν δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσουμε όλες μαζί. 

Εύκολα, γρήγορα και απλά μπορούμε να εντάξουμε τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στην καθημερινότητά μας κάνοντάς την ακόμα πιο λειτουργική και βιώσιμη, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων και στη μείωση των αποβλήτων για έναν καλύτερο πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

Δείτε πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΕΔΩ 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»